Dimecres, desembre 6, 2023
AlgaidaPinaSeguretat

Ensurt per un cotxe incenciat al camí de Son Moll

La policia local d’Algaida ha informat a través de les xarxes socials que a les 19:50 hores han rebut un avís del servei d’emergències 112 que al camí de Son Moll (2,5 km ctra de Pina) un cotxe s’estava incendiant.

Efectius de la Policia Local s’han personats al lloc i han verificat la situació, i després s’ha sol·licitat l’ajuda del servei de bombers del Parc de Llucmajor. No hi ha hagut ferits i una vegada extingit el foc s’ha restablert la circulació.

La Policia Local d’Algaida vol agrair la col·laboració i rapidesa del bombers del Parc de Llucmajor i l’ajuda de Protecció Civil.

En aquests moments, la policia Local treballa per averiguar el propietari del vehicle així com el motiu de l’incendi.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d