Divendres, setembre 29, 2023
AlgaidaPinaRanda

Algaida compta amb 13 punts de wifi gratuït als espais públics del municipi

El municipi d’Algaida compta amb 13 punts de connexió lliure a xarxa wifi, gràcies a la seva adhesió al projecte WiFi4EU, que promou el lliure accés dels ciutadans a la connectivitat wifi en espais públics com parcs, places, edificis oficials, biblioteques, centres de salut i museus de municipis de tota Europa.

Així la connectivitat gratuïta arriba a Randa (aparcament), Pina (Plaça i Can Lluís) i a Algaida (Plaça, Ajuntament, Escola Municipal Flor de Murta, EMMA, Sa Peixateria, Casal de Joves, Biblioteca, Sala exposicions, Sala Polivalent i Punt Verd).

La Comissió Europea vol promoure la connectivitat wifi per als ciutadans a espais públics i hi destina 120 milions d’euros entre 2018 i 2020.

“L’objectiu d’aquesta iniciativa és que tothom pugui beneficiar-se de la connectivitat com un dret i un servei que ha esdevingut gairebé imprescindible i Europa ho posa en marxa perquè la gent es pugui connectar independentment del lloc on viu o la seva disponibilitat econòmica”, apunta la batlessa d’Algaida, Maria Antònia Mulet. 

Cal recordar que habilitar espais públics del municipi amb xarxa wifi gratuïta és una de les propostes sorgides en els pressuposts participatius. 

L’Ajuntament d’Algaida ha rebut una ajuda de 15.000€ de fons europeus per poder instal·lar les connexions.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: