Dilluns, desembre 4, 2023
AlgaidaCoronavirusCulturaFestes

L’ ALGAID’ART Torna amb nou format: dues jornades, 17 espais públics particulars i prop de 80 artistes.

Algaida torna a celebrar el cap de setmana vinent la seva festa de les arts plàstiques que enguany es presenta amb un nou format de dues jornades per tal d’evitar aglomeracions i també aconseguir atreure el públic familiar.

L’Algaid’Art que en l’edició de 2020 no se celebrà a causa de la Covid-19, es durà a terme el vinent cap de setmana de dissabte 11 i diumenge 12 de setembre i comptarà amb la participació de prop de 80 artistes repartits en mostres individuals i col·lectives. Els visitants podran gaudir d’un extens recorregut pel nucli urbà amb un total de 17 espais dels quals 11 són públics i 6 d’iniciativa particular que participen per primera vegada a aquesta mostra.

A banda de les exposicions, hi haurà concerts amb inscripció prèvia i cabuda limitada i també tallers d’art per a infants i famílies.

La regidora de Cultura de l’Ajuntament d’Algaida, Margalida Garcies, es mostra molt satisfeta “per la implicació de tota la gent que s’ha engrescat molt en l’organització de l’Algaid’Art”.

Garcies explica que “aquest nou format de dos dies és per aconseguir estirar a les famílies a participar, que la gent pugui visitar totes les exposicions amb tranquil·litat i també per evitar aglomeracions, motiu pel qual tampoc no hem programat concerts a l’aire lliure”.

La regidora celebra que l’Algaid’Art que se celebrà el 2019 per darrera vegada, “es pugui tornar a organitzar i esperam que la normalitat torni definitivament ben aviat per tot arreu i especialment al món de la cultura. De fet, enguany el fil conductor de l’Algaid’Art és el color verd, el verd de l’esperança, ja que per poder celebrar aquesta festa de les arts plàstiques ha e ser com un tornar a néixer”.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: