Dimarts, desembre 5, 2023
AlgaidaEconomiaPina

L’Ajuntament d’Algaida no cobrarà aquest 2022 la taxa d’ocupació de la via pública

L’Ajuntament d’Algaida ha decidit perllongar fins a 31 de desembre de 2022 la suspensió de les tarifes d’ocupació de via pública.

Així, els bars, restaurants, cafeteries o els venedors dels mercats setmanals d’Algaida i Pina, es continuaran estalviant el pagament d’aquestes tarifes.

Foto: Ajuntament d’Algaida

Cal recordar que l’Ajuntament d’Algaida ja va suspendre aquesta taxa el mes de març de 2020, la va mantenir durant 2021 i ara, davant la situació marcada per la Covid-19, ha decidit que no es cobrarà tampoc enguany. 

La regidora de Desenvolupament Local i Econòmic, Fires i Mercats, Margalida Fullana, explica que “aquesta fou una de les iniciatives que aplicàrem ja a 2020 amb la voluntat de donar suport al comerç del municipi d’Algaida per tal d’impulsar i promocionar l’economia local afectada per la Covid-19. Ara consideram que, tot i que la situació en l’àmbit sanitari ha millorat respecte a 2020, hem de continuar amb aquestes mesures fins que sigui necessari”.

Fullana apunta que “és una manera més de donar suport al comerç local i una de les mesures que se sumen a la resta d’iniciatives que duim a terme especialment des de l’àrea de Desenvolupament Local i Econòmic”.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d