Dimarts, desembre 5, 2023
AlgaidaEsports

El CE Algaida condemna les amenaces contra els àrbitres

En les darreres jornades en alguns partits de futbol, s’han donat casos de violència, sobretot verbal, i amenaces que han situat els col·legiats de les Balears en una situació límit i molts representants de l’estament estan disposats a acollir-se al seu dret a no dirigir partits aquest mateix cap de setmana, segon recull Última Hora.

Segons el mateix diari, un àrbitre ha presentat una denúncia després de ser amenaçat de mort després del seu arbitratge a través d’un missatge directe al compte d’Instagram. «Qué malo eres, como vuelvas a Algaida no sales vivo», va ser el missatge que un usuari amb identitat oculta va enviar a l’àrbitre, que va acudir a la Policia Nacional per posar el seu cas en coneixement de les autoritats competents.

Davant aquest fet el CE Algaida ha publicat un comunicat a les xarxes socials en que condemna tota amenaça i violència.

Foto: twitter.com/cealgaida

Els col·legiats, que fa setmanes que maduren la idea d’aturar i no arbitrar, lamenten que incidents tan greus no tenguin repercussió i que passin les setmanes sense que transcendeixin les agressions de les que estan sent víctimes. Creuen també que són molts els episodis greus que surten «gairebé gratis» els infractors, que se segueixen creient amb la impunitat no només d’insultar i amenaçar sinó també d’agredir. Una situació que no es pot consentir.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d