Dilluns, octubre 2, 2023
AlgaidaCulturaGastronomiaRanda

Sus a la V edició de les Nits Culturals de Gràcia

Airbach
Foto: Bernat Sureda

Divendres passat es va donar el sus a les Nits Culturals al Santuari de Gràcia, organitzades pel santuari i la parròquia de Llucmajor. El concert inaugural anà a càrrec de Airbach, amb Andreu Riera al piano; Josep F. Palou, flauta; Jaume Ginard, percussió; Toni Cuenca, contrabaix i Armando Lorente, percussió i làmines.

Durant la vetlada, Airbach interpretà obres de Piazzolla, Scriabin, Lorente, Bach i Bolling.

IMG-20150710-WA0005En aquesta cita, com en les dues properes, es complementa l’actuaciço musical amb una degustació de productes de la terra i vi, que tenia molt bona pinta com s’observa a la fotografia de l’esquerre. Tot i que aquest esdeveniment cultural s’organitza en el municipi de Llucmajor, hi col·laboren a més de l’Ajuntament d’Algaida, altres entitats empreses algaidines com Forn Can Salem i Vins Can Majoral

La cultura i la música tornarà el proper 7 d’agost, a les 22 hores, amb l’espectacle Pagagnini, a càrrec del violinista libanès però resident a Madrid Ara Malikian. I el 2 d’octubre, a les 20.30, Poema Harmònic farà un concert de Música Mariana.

nits_culturals_gracia2015Si us interessa assistir a les altres dues sessions, podeu comprar les entrades, l’aforament és limitat, a la Perruqueria Maciana, a la llibreria Sol Naixent  o al telèfon 971 180479.

Redacció Noticiari Es saig

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: