Divendres, desembre 1, 2023
AlgaidaCulturaEconomiaInfraestructuresmobilitatPinapolíticaRanda

L’Ajuntament d’Algaida vol presentar el full de ruta de la legislatura

A les bústies de les cases d’Algaida s’han pogut recollir uns fulls de l’Ajuntament d’Algaida en què es convoca als ciutadans a assistir a un reunió informativa el proper dimarts 29 de setembre a les 20 hores al Casal Pere Capellà.

2015-09-22 21.36.10La voluntat de l’Ajuntament, segons la convocatòria signada per la batlessa i per Jaume Bibiloni (regidor de transparència i participació ciutadana) és fer el poble més obert, més transparent i aproximar als ciutadans la gestió pública, propiciant la participació activa de la ciutadania en la presa de decisions, ja sigui de manera presencial o online.

Per això a la reunió tenen previst presentar les actuacions que vol fer el consitori el propers quatre anys i convidar als algadins, piners i randins a fer suggeriments, que conformin el Pla d’Actuació Municipal d’aquí fins al 2020. Aquest Pla d’actuació i el grau de compliment es mesuraran cada any en audiència pública amb cadascun dels regidors responsables.

D’altra banda, la reunió també servirà per presentar com es poden fer arribar les aportacions a l’Ajuntament. La primera de les mesures serà l’elaboració dels pressuposts de 2016, i presentaran el funcionament del procés de participació i els terminis per fer propostes, que han de respondre  a l’interès general i a la millora del futur sostenible del nostre poble, i com votar-les. Al web de l’ajuntament ja s’hi troba el document sobre com fer aquests suggeriments però encara no està explicat on i com s’entrega. S’haurà d’esperar a la reunió de dimarts.

Redacció Noticiari Es saig

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: