Dimarts, novembre 28, 2023
AlgaidaAny LlullCulturaEs saigPinaRanda

Ja està disponible es saig num. 418

portada_febre.16rAvui s’ha repartit l’edició en paper del mes de febrer de la revista es saig, amb el núm. 418. Com sempre hi trobareu un conjunt de continguts ben especials que hem preparat i que de ben segur seran del vostre interès.

En una edició ben cossiera, com ho demostren les fotos de la portada i contraportada fetes per Jerònia Pou i Guillem Vanrell, hi ha espai sobretot per parlar del camp. Del mal estat en què se troben els camps de Mallorca per la manca de pluges i que se constata amb el pluviòmetre que ha elaborat Joan Barceló a la seva secció sobre el temps.

Seguim amb els continguts de l’any Llull, i en Llorenç Gil ens conta la relació del beat amb la flora, i cita 71 plantes que apareixen a les obres de Llull. També us oferim una ració de poesia lul·liana i donan compte del punt de llibre que ha fet l’Associació Fotogràfica d’Algaida. Finalment us mostram el resultat del taller de màscares fet per l’Associació d’Artesans d’Algaida, Pina i Randa i que tenia el Llibre de les Bèsties de Llull com a protagonista.

A la consulta veterinària parlam de leismaniosi i a la secció d’astronomia parlam dels planetes o llunes de moda.

Hem recuperat la secció Ens heu de fer una glosa, en aquesta ocasió, els glossadors han estat els membres de l’Associació Cultura Gastronòmica d’Algaida i a més hem estrenat una nova secció sobre els nous comerços i empreneadors al nostre municipi.

Finalment la xerradeta del mes l’hem dedicada al periodista menorquí d’esports d’Ib3 afincat a Algaida, Joan Martí i Mir que acaba d’estrenar un documental sobre la de teatre Acorar de Toni Gomila. Us deixam amb el trailer del documental Acorats, crònica d’un fenomen.

Aquests i altres continguts que només trobau a la premsa forana, els podreu llegir a l’edició en paper del febrer de la revista es saig.

Redacció noticiari es saig

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: