26 abril, 2024
Algaidapolítica

Bel Busquets vol ser la secretària general del Psm-entesa

belbusquetsL’algaidina i diputada al Parlament de Més per Mallorca Bel Busquets va anunciar ahir diumenge la seva intenció d’optar a la secretaria general del PSM-Entesa al 23è congrés que se celebrarà el proper 12 de marça Santa Maria del Camí

Busquets ho anuncià en una carta dirigida als militants del PSM-Entesa, en què expressa la seva voluntat de presentar-se al càrrec de secretària general del partit i ha decidit donar el pas  «després d’unes setmanes de reflexió i després d’haver escoltat la veu de companys que m’animaven». Per això s’ha mostrat il·lusionada i ha volgut recordar que també emprèn aquest repte «amb molt respecte».

Dels valors del PSM-Entesa Busquets ha destacat «la lluita pels drets socials, la defensa del territori i la reivindicació de la llengua i cultura catalanes». Continua el comunicat afirmant que «aquests valors, vigents des de fa 40 anys, són més que mai fites que marquen la línia política dels nostres representants a les institucions»

Així mateix, ha presentat a l’equip de  la seva candidatura a la secretaria general: Joana Aina Campomar (Pollença), Toni Noguera (Palma), Miquel Oliver (Manacor) i Mercè Bujosa (Bunyola).

candidatura_belbusquets

Busquets ha finalitzat la seva carta demanant el suport dels afiliats, encara que també animant a presentar candidatures pròpies.

Isabel Busquets Hidalgo és llicenciada en Filologia Catalana i des de 1998 és professora de secundària a l’Escola Mata de Jonc de Palma, de la que n’ha estat professora i directora. És membre del Partit Socialista de Mallorca des de 2000, i va anar a les llistes del partit a les eleccions municipals 2003 per a l’ajuntament d’Algaida i a les eleccions generals espanyoles de 2011, tot i que no va resultar elegida. És membre de l’executiva del PSM i responsable del grup de treball d’educació de Més per Mallorca, a més de diputada de Més per Mallorca a l’actual legislatura encarregant-se dels temes sanitaris i educatius.

Redacció noticiari es saig

 

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

Descobriu-ne més des de Essaig.cat |

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint