26 abril, 2024
InfraestructuresPinaUrbanisme

Obertura a sa plaça del Parc Infantil de Pina

L’Ajuntament d’Algaida continua executant les obres que formen part del capítol d’inversions dels pressusposts municipals que varen ser aprovats el passat mes de novembre. Aquestes

Aquesta setmana ha posat en marxa les obres de remodelació del Parc Infantil que hi ha a Pina i donar resposta a les reivindicacions veïnals dels piners que reclamaven poder accedir al parc des de sa plaça amb garanties de seguretat. A més de l’esmentada obertura del nou accés, també s’està reformant el mobiliari urbà amb la col·locació de nous bancs.

Aquesta remodelació dels accessos al Parc Infantil de Pina forma part dels acords d’investidura entre el PSOE i Més per Algaida, Pina i Randa.

parcinfantilpina
Foto: Ajuntament d’Algaida

Aquesta no és l’única obra que es du a terme en aquests moments a Pina. També s’ha impulsat una reforma al cementiri municipal, que consisteix en la rehabilitació d’una barana així com la restitució de les peces que faltaven.

El conjunt d’aquestes millores (obertura del parc i embelliment del cementeri de Pina), que eren reclamades per la ciutadania, tenen un cost aproximat 6.500 euros.

Redacció noticiari es saig 

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

Descobriu-ne més des de Essaig.cat |

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint