26 abril, 2024
AlgaidaEsportsPina

Futbolistes! Crònica del primer cap de setmana d’abril (actualitzada)

Bona jornada pel CE Algaida, el qual a excepció dels prebenjamins que han perdut davant el Campos per 2 gols en contra, la resta d’equips que han jugat aquesta jornada han guanyat o empatat el seus partits respectius.

D’entre tots els resultats, volen destacar les victòries de l’equip de Segona Regional davant el líder (el Bunyola) per un gol fet per Bartomeu Vidal (11′). La victòria dels cadets per 1 gol a 2 de remuntada fets per Alberto Palou (64′) i Tomeu Pou (77′) dins el camp del Campos Atlètic DC. que els ha permès abandonar la darrera posició.

El millor partit de la jornada ha estat el dels alevins si ens atenem al seu resultat 1 gol a 6 davant el manacorins de la O amb gols de  Jaume Puigserver (14′), Marc Servera (32′), Alvaro Palou (34′ i 56′), Miguel Llompart (51′ i 54′). Enhorabona.

El Pina CF tampoc ha tengut sort i també ha perdut per 1 gol a 5 davant el SP Sant Marçal.

Actualització. Les al·lotes de l’equip femení del CE Algaida també han jugat aquest cap de setmana. Han canviat de competició i ara juguen a la Copa Federació Femenina Autònòmica. En la primera Jornada jugaren el passat dissabte un partit a casa davant el Collerense C amb victòria de les nostres jugadores per 2 gols a 1 realitzats per les jugadores Melodie de Dios i Maria Barceló. Enhorabona i bon inici de competició.

resultatsesportius03042016.png

Redacció noticiari es saig 

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

One thought on “Futbolistes! Crònica del primer cap de setmana d’abril (actualitzada)

  • Hola quería daros la enhorabuena por vuestro buen trabajo, pero también quería informaros que el femenino autonómico comenzó nueva competición (copa Federacion) ganando 2-1 el pasado sábado día 2 al Collerense.
    Gracias

Comments are closed.

Descobriu-ne més des de Essaig.cat |

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint