Acte de recepció de la menadora Tinita Pocoví a l’Ajuntament

Ahir horabaixa a les 20 hores va tenir lloc l’acte de recepció a l’algaidina Tinita Pocoví ,que el passat dia 4 de juny es va proclamar Campiona d’Europa de Trot en la categoria d’aprenents en el campionat celebrat a l’hipòdrom de Tongeres a Bèlgica.

recepciotinita

En un acte breu però emotiu, la batlessa Maria Antònia Mulet va afirmar que era “tot un orgull que una algaidina pugui aconseguir arribar tan amunt, però sobretot un orgull veure que una persona jove amb la seva feina, la seva constància i el seu esforç pot arribar a aconseguir el seu somni”

13495335_10208367463296178_280594597051993051_nA l’acte també hi assistiren alguns dels familiars i amics. La protagonista va agrair l’acte però no va voler fer cap discurs. L’Ajuntament li feu entrega d’una ram de flors i d’un quadre amb l’obra gràfica de l’Any Llull. Durant el refresc i de manera més distesa si que va voler conversar amb els asssitents.

Des d’aquest noticiari ens sumam a l’enhorabona i intentarem fer una seguiment a la seva carrera que desitjam sigui plena d’èxits.

Redacció noticiari es Saig

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.