Divendres, desembre 1, 2023
AlgaidaInfraestructuresPinaRandaTurisme

Els menors de 9 anys algaidins podran viatjar amb l’EMT gratis

9082195007_bccdde23b6_bEls nins i les nines menors de 9 anys d’Algaida podran viatjar sense pagar en els autobusos de l’Empresa Municipal de Palma (EMT) com ja ho fan els residents a Palma.

A més  d’Algaida els atres municipis que han afegit l’addenda són Andratx, Ariany, Artà, Consell, Deià, Escorca, Estellencs, Felanitx, Lloret, Llucmajor, Mancor, Muro, Pollença, Puigpunyent, sa Pobla, Sencelles, Servera, Santa Eugènia, Santa Maria , Santanyí, Sineu i Valldemossa.

En total, ja són 41 els municipis de les illes, 38 de Mallorca i 3 de Menorca els que han signat el conveni amb l’EMT, amb el que poden obtenir la targeta ciutadana i emprar els autobusos i Bicipalma. Dels 39 milions de viatges que es van fer en l’EMT l’any passat, 1,1 milions van correspondre a residents en altres municipis.

Algaida ja va signar el 2010 un conveni intermunicipal amb l’Ajuntament de Palma per tal que els ciutadans d’Algaida, Pina i Randa poguessin gaudir dels avantatges de tenir la targeta ciutadana. Inicialment aquell conveni establia l’accés als ciutadans algaidins de les mateixes tarifes vigents que els ciutadans de Palma en les modalitats de Resident, Menor, Escolar, Carnet Gran B, Carnet Verd i Família nombrosa. El 2013 també es va ampliar el perfil universitari. Gràcies a una addenda al conveni signada l’abril d’enguany ara s’afegeix la modalitat de menor gratuït.

Segons ha informat l’Ajuntament d’Algaida en una nota de premsa, el consistori algaidí subvencionarà la diferència, és a dir, pagarà 0.80 €, per arribar als 1,15 € per cada usuari, tenint en compte que l’Ajuntament de Palma subvenciona amb 0.35 € els no residents a Palma amb targeta ciutadana.

Per obtenir la targeta ciutadana, l’heu de sol·licitar a les oficines municipals de l’Ajuntament d’Algaida.

Redacció Noticiari es Saig

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: