Dimarts, desembre 5, 2023
AlgaidaEsportsPina

Crònica esportiva del darrer cap de setmana de setembre

Començant per l’equip del Pina CF, en el dia de la seva presentació, empat a 1 davant el Llucmajor amb un gol fet per en Barto, gràcies a un bon xut. Un bon resultat si tenim en compte que jugaven a casa amb motiu de les festes de Sant Cosme i sant Damià.

L’equip Amateur de l’Algaida va jugar dissabte dins ls camp de Sa Teulera de S’Alqueria Blanca. En un partit molt equilibrat, en el minut 19’ l’equip de S’Alqueria va llençar una falta que acaba convertint-se en el 1 a 0. Malgrat aquest gol en contra, els jugadors algaidins van seguir fent feina per controlar el partit i en Llorenç Gil va aconseguir un gran gol. Arribarem al descans amb empat a un go, que seria el resultat definitiu.

resultatsesportius2016_set4Els juvenils per contra varen perdre el seu partit dins el camp d’es Porrassar davant l’Atlètic Paguera. El partit estigué marcat per la gran efectivitat de l’equip del ponent de Mallorca i la falta d’encert dels nostres juvenils de cara a porteria. Quan just havia passat el primer quart d’hora de la primera part, el Paguera es va avançar en el marcador, era gairebé la primera ocasió que tenien. Al cap d’uns minuts de rebre el 0 a 1, els algaidins, empataren el partit mitjançant un gol d’en Tomeu Muñoz. La gran efectivitat de cara a porteria per part dels de Paguera es torna manifestà per dues vegades abans de que acabés la primera part: 1 a 3 en el minut 42’. Resultat que es va mantenir malgrat el gran joc ofensiu i la creació d’ocasions clares de gol.

Bon debut dels equips cadets i infantils que aquesta setmana s’estrenaven en la competició. Començant pels cadets, domini total de l’equip algaidí que es traduí amb gols i un molt bon joc , amb circulació de la pilota, combinació entre línies i aprofitant la gran rapidesa dels jugadors de la davantera, sumada a la gran solidesa defensiva.  Al final de la primera part ja guanyàven per 3 gols a 1 i a la segona en feren tres més. Els golejadors algaidins foren n’Adrián Pujol va aconseguir fer 5 gols i l’altre fou obra de n’Alvaro Acedo.

Pel que fa als infantils, el diumenge de matí començaven la seva competició contra l’equip de Ca’n Picafort. Abans d’arribar al minut 15’ de la primera part els infantils ja guanyaven per 3 a 0. Els algaidins controlaven la pilota i cercaven la porteria contraria amb molta insistència, els del nord de Mallorca no podien aturar-los. A les acaballes del primer quart i l’inici del segon hi ha hagué una mica de relaxació per part de l’Algaida cosa que va suposar que els fessin dos gols en contra Abans del descans els agaldins feren un altre gol. La represa del partit amb els algaidins infantils fent bon joc, va donar com a resultat marcar dos gols.  Ja quasi al final del partit es marcaren dos 2 gols més, un per cada equip, deixant el resultat final de 7 a 3 a favor de l’Algaida. Els gols algaidins els han fet en Miquel Llompart, en Biel Sampol (2), en Toni Mudoy, en Marc Rando i en Lluis Rosselló, l’altre gol el s’han fet es de Ca’n Picafort en pròpia porta.

Finalment l’equip femení tampoc ha tengut sort davant l’At. de Marratxí dins el camp de Sa Nova Cabana. Al minut 3’ ja havien rebut un gol en contra, així hi tot, han seguint fent feina i cercant igualar el partit. La segona part ha començat igual que la primera, les de Marratxí han marcat de molt prest i quan faltaven 10 minuts per acabar el partit na Melodie ha marcat el gol de les algaidines. Final del partit 7 a 1 a favor de l’equip local.

I els trotadors?
14390905_1744389855824837_539021882035354194_n
Foto: Trotadors.es

Aquest cap de setmana cal felicitar als 3 joves Trotadors Pau Gil, Joan Fiol i Joan Gelabert, que han estat a la Marató Pirineu i que finalitzaren els tres exitosament amb un temps de carrera total de 6h i 41 minuts.

Pel que fa a la cursa del passat  dijous 22 a Binissalem,  en Joan Cañellas va participar-hi i va aconseguir finalitzar-la amb un temps de 37:52 i acabant així el 207è general i el 24è dins la seva categoria de M50.

Pel que fa a les 3h de Resistència de BTT a Lloret, tots els Trotadors acabaren la cursa. El primer equip Trotador era el format per Miquel Pou i Toni Quetglas (cedit de Mou-te en Bici), fent un total de 6 voltes al circuit de 12 kms amb un temps final de 3:17:50 i essent els 30ns de la general. En Juan Juan, i aconseguiren arribar al lloc 37é amb un temps de 3:21:24 i un total de 6 voltes. Seguidament en Teo Salas i en Biel Massot, que s’enfilaven a la 63a posició fent un total de 5 voltes amb un temps de 3:00:36. Entraven després en Joan Sastre i en Mateu Mas (cedit també de Mou-te en Bici) i es col·locaren al lloc 79è, amb un total de 5 voltes en 3:07:38. Molt a prop d’en Joan arribaren en Miquel Rosselló i en Luis Bonilla, que també feren 5 voltes en un temps de 3:08:22 i entrant al lloc 81è.

També hi hagué participació trotadora a la Trail Nordic Palma, on en Jose Terronés va protagonitzar una cursa molt bona després d’arribar fa poc de córrer als Pirineus, ja que aconseguí arribar a meta en un temps de 1:31:23 i escalar fins al lloc 59è general i 17è dins la categoria M40.

Finalement alguns trotadors participaren a la IV Cursa dels Sants metges de Pina.

Redacció Noticiari es Saig

 

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d