25 abril, 2024
AlgaidaCulturaJoventut

Èxit de convocatòria per formar un grup de batucada al poble

14520581_10209486265131805_3211867712485087006_nAhir dissabte va tenir lloc una primera presa de contacte amb la gent del poble que volia formar part d’una batucada. Davant la demanda de gent del poble del municipi de muntar una batucada, el COF Pina s’han posat al capdavant per organitzar-la.

La convocatòria s’havia fet a través de cartelleria i de xarxes socials i els organitzadors han pogut observar la diversitat d’edat. Per tot això, en principi s’ha decidit fer dos grups  un de 4 a 8 anys, i un altre de 9 per amunt.

Ahir els petits feren la sessió ells, i a partir de dissabte que ve començaran per separat. La quantitat d’infants que han assistit ahir foren 10 i pel que fa als adults uns 45, tot un èxit.

Els assajos seran els dissabtes: el petits de 9:30 h a 10:30 h i els grans de 10:30 h a 12 h.

El preu serà de 10 € mensuals (surt a 2€ la classe), i es farà un berenar una vegada al mes. Els doblers són per a pagar el professor, en Fede que és responsable d’altres grups de batucada de Mallorca.

El COF Pina és farà càrrec d’aportar els doblers per pagar al professor els tres dissabtes d’octubre, i el pagament dels nins i grans es farà per trimestres a partir del novembre.

Des de l’organització i a proposta del responsable de la Batucada, en Fede, s’ha considerat que de moment començarien i després segons el nombre definitiu de persones i les necessitats ja es comprarien els instruments. 

L’objectiu és tenir una batucada pròpia del municipi i poder fer actuacions a nivell municipal i de Mallorca, si es dóna el cas.

Les fotos han estat cedides per Jaume Lliteres. Molta sort i molt de renou de festa. Enhorabona per la iniciativa.

Redacció Noticiari es Saig 

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

Descobriu-ne més des de Essaig.cat |

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint