Dimecres, desembre 6, 2023
AlgaidaEsportsPina

Crònica esportiva del segon cap de setmana de novembre

resultatsesportius_nov02

Victòria del Pina davant l’Artà dins el camp d’Es Figueral. Tot i que els artanecs s’avançaren en el marcador en el primer minut, els piners empataren al minut 22 i a la segona part consolidaren la victòria. Els gols dels piners els feren els jugadors Joan Morey, Jaume Pericàs i Jona Llabrés.

Empat a zero davant l’Olímpic Felanitx. Els grans de l’Algaida jugatren dins el camp d’un dels equips capdavanters de la categoria. Des del començament del partit, l’Algaida, feu un partit en què intentaren dur la iniciativa. Tot el partit fou molt disputat i en cap moment, cap dels dos equips, renunciaren a poder sumar els tres punts. Bona feina feta per l’Algaida.

Nova derrota de l’equip femení davant La vileta per 2 gols a 1. Les coses havien partit be per les algaidines ja que s’havien avançat a l’inici del partit, però les ciutadanes capgiraren el marcador abans d’acabar la primera part. A la segona part les nostres nines feren mèrits suficients per marcar, però, no tingueren el premi del gol. El gol de l’Algaida fou fet per na Maria del Mar Barceló.

Victòria de l’equip juvenil per 5 a 1 davant el Sant Jordi. Des de els primers minuts l’Algaida imposà el seu joc ofensiu i abans d’acabar la primera part els algaidins ja guanyaven per 3 a 0. Tònica que s’ha mantingut durant la segona part. Els gols de l’Algaida els feren n’Alexandre Rafel, dos n’Andreu Pérez, en Francesc Jaume i en Tomeu Pou.

Empat dels cadets en un bon partit jugat en Es Porrassar S’Horta. Primer s’avançà l’equip visitant, però l’Algaida empatà abans d’acabar la primera part. A la segona part, el bon joc dels algaidins, es va veure premiat amb un altra gol a favor, però els de S’Horta aconseguiren empatar mitjançant un penal a favor, considerat per alguns com a dubtós. Els gols algaidins els feren n’Alvaro Acedo i n’Adrià Pujol.

Igual resultat han aconseguit els infantils qui en el seu partit d’aquest cap de setmana no el començaren gaire bé ja que els del Recreativo La Victòria aconseguiren aconseguiren posar-se per davant per 0 a 2. A la segona part la situació capgirà i l’Algaida començà a dominar el partit i aconseguir empatar-lo. Els gols de l’Algaida els feren en Toni Mudoy i en Miquel Llompart. Poc a poc els infantils de l’Algaida van recuperant jugadors que té lesionats i això els permet anar creixent partit a partit.

Sortida difícil tenia l’Aleví A dins Manacor, ja que l’equip manacorí és un dels equips de la part alta de la classificació. Els tres primers quarts de l’encontre foren molt igualats però al final del tercer els algaidins marcaren i això va descentrar als manacorins i va permetre la victòria algaidina. Els gols algaidins els feren en Jaume Ignasi Sampol, dos en Joan Miquel Hernández, en Joan Fiol i en Toni Sitjar. Una setmana més, l’Aleví A de l’Algaida, segueix al més alt de la classificació.

En canvi els alevins B han tengut tornat a perdre davant el Juv. Ca’n Picafort. Els algaidins feren mèrits més que suficients per marcar gols a la porteria visitant, però malauradament no ho aconseguiren. Ànims.

Nova victòria del Benjamí A de l’Algaida per 2 gols a 1 contra el Cardassar, un dels equips que estan a la part alta de la classificació. Els de Sant Llorenç es posaren per davant en el marcador, però els algaidins aconseguiren capgirar el marcador i sumar els tres punts en joc. Els gols algaidins els feren en Pere Vich i en Miquel Angel Fernández. Aquest triomf, permet a l’equip Benjamí consolidar la seva posició a la part alta de la classificació, demostrant molta solidesa i bon futbol.

Punt molt treballat per l’empat a un gol el que han aconseguit els benjamins de primer any de l’Algaida dins el camp del Pla de na Tesa. L’Algaida es posaren per davant gràcies a un gol de n’Andreu Fiol i el ciutadans no empataren fins gairebé al final del partit.

Bon partit el que han fet els més petits de l’Algaida davant el Recreativo Marratxí. Primer s’avançaren els algaidins als pocs minuts de joc, i poc després els visitants remuntaren i es posaren 1 a 2 al seu favor. Fou en el darrer quart quan els algaidins capgiraren el marcador. Els tres gols de l’Algaida els féu en Guille Da Rosa.

I els Trotadors?

A la Duatló Popular “Fira de Sa Mel”, de Llubí, que es va disputar el diumenge dia 13 de Novembre, el trotador Jose Manuel Amorós que, a mode individual va disputar la cursa realitzant un temps combinat de 1:12:25, la qual cosa el col·locà al lloc 50 de la general individual i el 12è dins la categoria de M40. I dins la classificació per equips hi trobam a dos algaidins, amb la part de bicicleta en Teo Salas i en la part de running en Miquel Munar, que acabaren al lloc 15è per equips amb un temps combinat de 1:04:36

Ahir diumenge també a Porreres es va disputar la V Mitja Marató de Porreres, amb dues distàncies: la de mitja marató i 10 Kms. A la cursa de mitja marató hi va participar en Joan Cañellas, que acabà la cursa amb un temps de 1:45:41, cosa que li proporcionà el 9è lloc de M50 i 102è de la general. En quant a la distància de 10 Kms en Toni Sastre, realitzant el recorregut amb un temps de 44:14, cosa que el va permetre ser el 6è de M50 i 41è de la general.

A Caimari ahir es va dur a terme la II Cursa de Muntanya Caimairi Epic, una cursa que es disputà pels Massissos del Galileu i el Coll d’es Prat, amb 31 kms de recorregut d’autèntic Trail. El soci Trotador Biel Gomila tornava a les curses de llarga distància després d’una llarga sessió i va aconseguir ser el segon amb un temps total de 2:38:34 i primer dins la categoria M30.

El proper Trotador en arribar a meta fou en Llorenç Vallespir, que acabà la cursa amb un temps de 3:42:50 i col·locat al 116è lloc e la general. Després d’en Llorenç, el següent trotador en arribar era en Pau Gil. En Pau tornà a destacar entre els M23, essent finalment el 4t d’aquesta categoria i el 194è de la general amb un temps total de 4:06:21

Redacció Noticiari es Saig

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d