Dilluns, desembre 4, 2023
AlgaidacarreteresConsell de MallorcaMedi ambientMeteorologia adversaPinaRandaSeguretatSuccessos

Els danys de les pluges de desembre i gener passats apugen a 360.000 euros

Les pluges del 19 i 20 de desembre i del passat cap de setmana del 21 de gener, han causat danys al terme municipal d’Algaida per un valor total de 360.000 euros. Aquesta és la xifra dels efectes de les dues tempestes que han declarat i justificat els veïnats del municipi a títol particular i també l’Ajuntament d’Algaida.

Ara, l’administració local enviarà tota la documentació al departament de Desenvolupament Local del Consell de Mallorca que es va oferir per a centralitzar totes les peticions rebudes dels danys ocasionats als municipis i tramitar-les davant les administracions superiors.

Del total de la xifra, la majoria són danys de particulars que han presentat danys per valor de 250.000 euros. En aquest sentit, la majoria dels danys declarats són a finques, parets i béns immobles.

Per la seva banda, els desperfectes a béns públics declarats per l’Ajuntament d’Algaida, tenen un cost aproximat de 100.000 euros per a la reparació de camins públics, danys al camp de futbol de Pina, l’aparcament de Randa, els béns immobles i edificis municipals, carrers, etc.

La batlessa d’Algaida, Maria Antònia Mulet, explica que “un cop feta aquesta recopilació d’informació la remetrem al departament de Desenvolupament Local i s’iniciaran els tràmits per complimentar les sol·licituds d’ajudes segons ens indiquin des de les administracions competents”.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: