Dijous, setembre 28, 2023
AlgaidaCulturaPinaRanda

L’Ajuntament incorpora 2 “joves qualificats” d’un projecte de garantia juvenil 

IMG_0227L’Ajuntament d’Algaida ha incorporat a dues persones dins la convocatòria “Joves Qualificats 2016”, cofinançada pel Fons Social Europeu. Ha estat en el marc del Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil per al període 2014-2020 i de la iniciativa d’Ocupació Juvenil, Eix 5 d’Integració Sostenible en el mercat de treball de les persones joves que no es troben ocupades. L’objectiu és “Reforçar l’ocupabilitat i les competències de persones joves no ocupades i no integrades en els sistemes d’educació o formació”.

Concretament, l’Ajuntament d’Algaida, ha contractat a Amir Al Hasani Maturano, llicenciat en Dret, per a donar suport jurídic i econòmic al departament d’intervenció, tresoreria i secretaria sobretot en el que fa referència a la seu electrònica i transparència.

Per altra banda, també ha contractat a Daiana Natalí Fiol Domínguez, graduada en Belles Arts, que donarà suport als serveis socioculturals i educatius i a la Biblioteca Municipal de l’Ajuntament d’Algaida. Els dos contractes són per a un termini de 9 mesos.

La batlessa d’Algaida, Maria Antònia Mulet, destaca “la importància de donar oportunitats als joves perquè s’obrin camí en el mercat laboral i també a la gran ajuda i suport que suposen aquests treballadors per a les administracions locals i que venen cent per cent finançats”.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: