Dimarts, novembre 28, 2023
AlgaidaEsportsPina

Crònica esportiva del primer cap de setmana d’abril

Contundent victòria del Pina Cf per 7 gols a 1 contra el Portol, fets per Joan Llompart ‘Lomete’ (4), Guillem Moll (2)  i Joan Morey (1), Aquesta victòria serveix per agafar força i motivació per aquest darrer tram de la lliga per lluitar per la salvació.

El partir d’aquesta jornada dels amateur del CE Algaida va ser jugat el 23/3 amb victòria de l’Algaida davant el SP Son Ferrer

Pel que fa al CE Algaida, victòria dels juvenils contra el Escolar per 5 gols a 1 fets per Joan Sard (1), Tomeu Pou (2), Ruben Gámez i Francesc Clemente. Els algaidins tenien un partit complicat contra l’equip de Capdepera. La primera part fou molt igualada igual que l’inici de la segona fins al gol fet en pròpia porta del gabellins en una jugada a pilota fet els descol·locà i els algaidins ho aprofitaren. La nota negativa del partit fou el comportament incívic d’un espectador que va ser expulsat del camp i denunciat a les autoritats

Bona victòria dels alevins B davant el Ses Salines per 3 gols a 0, amb els golejadors Joan Miquel Hernández, Jaume Falconer i Marc Servera.

7 gols a 0. Aquest és el resultat dels benjamins davant l’Espanya. Els algaidins demostraren superioritat i els encarregats de marcar foren Joan Cantallops (3), Baltasar Sales (2), Joan Nicolau (1) i Miquel Àngel Fernández.

Victòria també dels Benjamins de primer any davant els jugadors del Pollença. Dos gols d’Arturo Palou, un de Hugo Prior i el darrer de Vlad Daniel Rusti, varen servir per aconseguir el 4 gols a 1.

Còmoda victòria de les nines de l’Algaida contra l’equip coer de la classificació. El partit fou dominat en tot moment per les algaidines qui demostraren millor qualitat tècnica i col·locació en el terreny de joc. Els gols de les algaidines els feren Leoni Hennrich (2) i Maria del Mar Barceló.

Empat a 1 dels cadets davant L’Atlètic Manacor amb un gol de n’Álvaro Acedo. El gol visitant és produïr quan ja passava dels temps reglamentari al final de la segona part, en un partit de clar domini algaidí.

No pogueren guanyar els Alevíns B en la seva visita a Capdepera. El partit començà bé per l’equip algaidí ja que en el primer minut marcà el 0 a 1, però a mesura que va transcorre l’encontre els locals tingueren més encert en el joc ofensiu. Els gols de l’Algaida els feren Aina Janer i Miquel Angel Massanet.

Derrota per la mínima dels infantils contra el líder destacat de la categoria. Els algaidins han feren un molt bon partit dins es camp del Porrassar, els primers en marcar foren els algaidins però els del patronat capgiraren el marcador al seu favor i l’Algaida aconseguí l’empat a 2 en la primera part. A la segona part la igualtat va continuar però en el darrer minut els visitants aconseguiren el gol de la victòria. Els gols de l’Algaida els feren en Guillem Roman Servera i Sergio Ruiz.

resultatsesportius0417_1

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: