Divendres, desembre 1, 2023
AlgaidaPinaPla de MallorcaRandaReligióTradicions

Molta gent d’arreu del Pla de Mallorca assisteix al Viacrucis de Pina

 

VIA CRUCISAhir diumenge a les 17 hores va tenir lloc el Via crucis de l’Esperança de Pina. Organitzat per l’arxiprestat del Pla, diferents membres de les parròquies d’Algaida, Pina, Randa, Ariany, Costitx, Lloret, Llubí, Maria de la Salut, Montuïri, Porreres, Petra, Sant Joan, Santa Eugènia, Sineu i Vilafranca han participat en aquest viacrucis duit a terme per diferents indrets de Pina, com el cementeri, el convent de les monges franciscanes, i diferents carrers del poble.

Us deixam amb una galeria fotogràfica amb imatges dels diferents moments del pasos del viacruscis. Les fotografies son de Catalina Llull i Maria Jaume.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: