Dimecres, desembre 6, 2023
AlgaidaRandaSanitat

El metge Guillem Amengual s’ha jubilat.

fcabbb0a-afb5-41e6-b189-c8d97076655c
En Guillem signant la seva jubilació

En Guillem Amengual Muntaner, el metge que va arribar a Algaida el febrer de 1995 avui posa punt i final a la seva tasca com a metge del municipi. Era metge a Algaida i també visitava tots els dimecres matí a Randa.

Després de molts d’anys com a metge, els darrers 23 anys com a titular de la plaça d’Algaida, avui acaba la seva vida professional per jubilació. Els companys d’atenció primària d’Algaida i del Centre de Salut de Migjorn a Llucmajor, li han fet una petita festa de comiat a la qual hi han assistit la batlessa Maria Antònia Mulet i el representant de PP Rafel Oliver. Des de l’Ajuntament l’han obsequiat amb una aquarel·la amb la figura dels cossiers.

Als seus 64 anys ara vol dedicar-se a passejar, a viatjar a Extremadura “on no hi ha estat encara” i a llegir coses “que no siguin de medicina”. Vol fer vida normal i corrent i més relaxada, tenint en compte que s’aixecava cada dia a les set i mitja i arribava sempre passades les quatre a ca seva, excepte els dimarts que tenia torn d’horabaixa. Ara podrà tenir i gaudir de “més temps per a mi”.

En Guillem es troba molt agraït a tots els seus companys de qui té paraules d’agraïment i i dels quals ha destacat que “són molt bon companys i que ens hem duit molt bé”.

També considera que com a metge “ha fet tot el que ha sabut i pogut” amb una gran satisfacció d’haver pogut fer feina a un poble com Algaida, un poble del qual li “ha agradat molt ser el seu metge, agraïnt a tots la confiança depositada en ell. Als seus pacients els hi vol dir que poden estar confiats perquè els nous metges que vendran “tots estan superpreparats i que són gent jove amb preparació hospitalària”.

Avui acaba al centre de salut però de ben segur que el trobarem qualque dia quan vengui al poble de visita.

Des d’es Saig volem agrair la feina feta tots aquests anys com a metge del nostre municipi i li desitjam molta sort i ventura en la seva nova vida de jubilat.

Gràcies per tot, Guillem!

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d