Divendres, desembre 1, 2023
AlgaidaConsell de MallorcaMedi ambientPinaRanda

L’Ajuntament ja té un cotxe elèctric. 

IMG_0231Ja ha arribat el cotxe cent per cent elèctric comprat per part de l’Ajuntament d’Algaida. Aquesta furgoneta serà utilitzada per la brigada municipal i el departament d’urbanisme.

L’adquisició d’aquestes furgonetes elèctriques per part dels ajuntament de Mallorca són gràcies a un Pla Especial d’Ajudes a les Corporacions Locals que va obrir el departament de Desenvolupament Local del Consell de Mallorca per tal que els ajuntaments poguessen adquirir vehicles cent per cent elèctrics “per a la prestació de serveis de competència municipal”.

Cada ajuntament de Mallorca disposa per això d’una ajuda de fins a 30.000 euros per tal d’adquirir aquests vehicles. L’objectiu d’aquest pla és contribuir a la lluita contra el canvi climàtic i reduir les emissions de CO2.

La possibilitat de tenir un punt de recàrrega elèctrica al municipi va ser objecte de pregunta en el passat plenari per part dels representants de Més per Algaida. La batlessa va eespondre que s’estudiarà.

El cotxe elèctric i la inexistència d’un punt de recàrrega al municipi també és objecte d’interès a una carta al director a l’edició en paper del mes d’abril.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: