Dimecres, novembre 29, 2023
AlgaidaEsportsPina

Crònica esportiva de primer cap de setmana de maig

Els resultats esportius d’aquest cap de setmana no han acompanyat gaire, si bé alguns equips han aconseguit victòria. De categories superiors a menors i començant per les victòries, a continuació la crònica del més destacat.

resultatsesportius0517_1

Treballada victòria del grans del Club Esportiu Algaida contra el FB Santanyí. La primera part es caracteritzà per les ganes dels locals per imposar el seu joc contra un rival que ajustava molt les seves línies cercant si podia marcar en qualque jugada aïllada o en un error dels algaidins. A la segona part, l’Algaida, les modificacions tàctiques qes convertiren en un setge constant a la porteria defensada pel Santanyí, i en una jugada a pilota aturada aconseguiren fer el primer gol i en una bona combinació entre les línies dels algaidins aconseguiren el segon gol. Els gols algaidins els feren Joan Ballester i Llorenç Ballester.

Bon partit el que feren els cadets del Club Esportiu Algaida contra l’Alaró. Els algaidins començaren el partit amb molta intensitat i de ben prest aconseguiren marcar, a més de crear ocasions de gol al seu favor, per la seva part els visitants aprofitaren un mal entens de la defensa de l’Algaida per empatar a un gol, així i tot, els algaidins tornaren a marcar i els visitants ens tornaren empatar a dos i abans d’acabar la primera part i fou l’Algaida que aconseguir fer el 3 a 2 amb el qual s’arribà al descans. A la segona part l’Algaida va reorganitzar el seu dibuix dins el camp, cosa que els va permetre agafar el control del partit de forma definitiva, a més d’aconseguir dos gols més. Els gols de l’Algaida els feren Álvaro Acedo (2), Adrián Pujol (2) i Joan Cerdà.

Quarta victòria consecutiva dels infantils del Club Esportiu Algaida aquesta vegada davant el Montaura de Mancor de La Vall. En un primer temps amb el marcador ha estat ajustat,i en la segona part el domini algaidí va continuar i quedà palès amb els gols que feren Lluís Rosselló (2), Miquel Llompart (2), Marc Rando, a més del que es feu l’equip contrari en pròpia porta.

L’Aleví A de l’Algaida també va guanyar el seu partit contra el Petra. En aquest partit va obligar als algaidins a fer feina de valent per guanyar-lo. Els gols de l’Algaida els feren en en Marc Servera (2)  i en Joan Miquel Hernández (1). Ara cal seguir fent feina entre setmana per disputar el transcendental partit de dissabte que ve en Es Porrassar, a partir de les 10:30 h, que els pot convetir en campìons dels seu grup.

Nova victòria del Benjamí de primer any del Club Esportiu Algaida en el seu partit contra els de Sant Marçal. Els algaidins ja agafaren avantatge en el primer quart i l’augmentaren en el tram final del partit. Els quatre gols algaidins els va fer n’Arturo Palou.

Aquesta setmana ni hi ha hagut empats, pel que fa a les derrotes, mal partit el del Pina Cf que va perdre dins el camp del Calvià per 5 gols 0. Complicat partit el que jugaren els juvenils del Club Esportiu Algaida contra el Sineu, ja que si bé va començar perdent i va empatar a la segona part, en una jugada a pilota aturada, els visitants tornaren a avançar-se quan quedaven menys de 15 minuts per acabar el partit i això va fer que els algaidins quedaren descol·locats i reberen 2 gols més en el dos darrers minuts de partit. El gol de l’Algaida el va fer en Tomeu Pou.

No va poder puntuar l’Aleví B del Club Esportiu Algaida en el seu partit contra els de S’Horta. Els visitants foren els primers en agafar avantatge que els algaidins varen acurçar després del descans, però, en el tram final del partit els visitants foren més efectius de cara a porteria. Els algaidins que marcaren els seus gols foren Miquel Àngel Massanet, Tomeu Bunyola i Llúcia Pujol.

El Benjamí A del Club Esportiu Algaida no va poder puntuar en el camp del Escolar de Capdepera, que és l’equip que lidera la classificació. Malgrat aquesta derrota, el Benjamí A de l’Algaida té el seu abast assegurar-se el quedar subcampió del seu grup, i bastaria que guanyi un dels dos partits contra el Cala d’Or o Porto Cristo. Els gols de l’Algaida els varen fer Miquel Angel Fernández i Joan Nicolau.

Els més petits de l’Algaida varen rebre la vista del líder destacat de la categoria l’Atlètic Rafal, un equip amb un demolidor potencial ofensiu. L’equip pre-benjamí de l’Algaida segueix acumulant minuts de formació que és el seu objectiu.

I els trotadors?

18301801_1846488868948268_5809568733190757487_nAlguns trotadors participaren en la XVIII Cursa de Muntanya Vall de Sóller amb resultats ben interessants. Aquí teniu els resultats

  • Telmo Sánchez Martínez amb un temps 2:34:29 (posició 109 a la general i 57 de la categoria M-30)
  • Joan Gelabert Torrens amb un temps 2:40:25 (posició 149 a la general i 77 de la categoria M-30)
  • Vicent Pañego Català amb un temps 2:45:52 (posició 171 a la general i 58 de la categoria M-40)
  • Marc Castañer Roca amb un temps 2:45:52 (posició 172 a la general i 89 de la categoria M-30)
  • Joan Fiol Garcias amb un temps 2:45:52 (posició 173 a la general i 90 de la categoria M-30)
  • Pere Puigserver Miralles amb un temps 2:59:13 (posició 252 a la general i 124 de la categoria M-30)
  • Pau Gil Mateu amb un temps 2:59:14 (posició 253 a la general i 125 de la categoria M-30)
  • Elionor Serra Oliver amb un temps 3:28:01 (posició 329 a la general i 17 de la categoria F-30)

El trotador José Terrones es va retirar.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: