Dijous, novembre 30, 2023
AlgaidaSeguretatSuccessos

Operació antidroga a diversos municipis de Mallorca, també a Algaida.

Un centenar d’agents de la Guàrdia Civil efectuen, des de primera hora d’aquest matí, escorcolls a diverses localitats de Mallorca entre d’altres a Algaida i s‘ha confiscat cocaïna i una gran quantitat de diners.

Els agents de la Guàrdia Civil esperaven el senyal poc després de les sis del matí per iniciar aquesta nova operació antidroga amb l’objectiu de donar un cop a la venda al detall i al tràfic en diferents zones, tant de Palma com de la part forana.

Els efectius de la Guàrdia Civil, amb les unitats específiques de USECIC, el servei Cinològic i el suport de l’helicòpter de la Guàrdia Civil, han començat l’operació a Palma realitzant almenys sis registres.

A més dels registres produïts a Ciutat, els agents de la Guàrdia Civil també han actuat simultàniament a Sóller i el Port de Sóller, on també han realitzat registres acompanyats de les unitats esmentades, així com Sineu i Algaida.

Segons diverses fonts consultades hi ha més d’una vintena de detinguts però no es descarta que n’hi hagi més, atès que el mateix cos policial no preveu informar oficialment del resultat de l’operatiu fins demà, dijous.  

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: