La coral de Joves Cantaires de l’EMMA participaren en el projecte Sons de Barris

concertsonsdebarrisUns 300 alumnes de cinc centres educatius públics i concertats, que han format part del projecte soci educatiu “Sons de Barri”, participaren aquests passats dijous i divendres en els concerts de cloenda de la iniciativa.

El projecte soci educatiu “Sons de Barri” té per objectiu oferir una activitat en horari no lectiu amb la música com a element cohesionador i de convivència, amb l’objectiu que nins i joves millorin la seva autoimatge i la del seu barri, creant un sentiment de pertinença positiu.

coraljovescantaires_sonsdebarris

Foto: EMMA

En concret, són alumnes dels col·legis Es Pont, Gabriel Vallseca, Joan Capó, els instituts Josep Sureda i Blanes i el CC La Milagrosa. El projecte “Sons de Barri” està integrat en el marc d’intervenció de “Barri Educa”, i coordinat per l’Escola de Música de Sant Josep Obrer, el Conservatori Superior de Música i Dansa de les Illes Balears i el programa d’Escoles Obertes del Ajuntament. Enguany el projecte també ha comptat amb la participació de la Coral de Joves Cantaires de l’Escola Municipal de Música d’Algaida.

Aquest dijous i divendres els infants actuaren al Conservatori Superior de Música i Dansa en dues sessions, una a les 10.30 hores i una altra a les 12.00 hores, que estaven dirigides als alumnes dels centres participants, i que reberen la visita dels alumnes del CEIP Pare Bartomeu Pou d’Algaida.

A part d’aquestes quatre sessions es va fer un concert de cloenda ahir divendres a la plaça Orson Welles de Son Gotleu a les 19.30 hores.

Per oferir aquests dos concerts els alumnes han realitzat dos assajos amb tots els cantaires de les corals infantils i juvenils en les instal·lacions de l’Escola de Música de Sant Josep Obrer.

El repertori de les corals infantils fou de temàtica marinera i el de la coral juvenil era una barreja de temes pop-rock tradicionals. Us deixam amb tres mostres del concert que feren al Conservatori, cedits per Sebastià Mut.

Redacció essaig.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.