Divendres, desembre 8, 2023
AlgaidaCulturaEducacióJoventutSolidaritat

La coral de Joves Cantaires de l’EMMA participaren en el projecte Sons de Barris

concertsonsdebarrisUns 300 alumnes de cinc centres educatius públics i concertats, que han format part del projecte soci educatiu “Sons de Barri”, participaren aquests passats dijous i divendres en els concerts de cloenda de la iniciativa.

El projecte soci educatiu “Sons de Barri” té per objectiu oferir una activitat en horari no lectiu amb la música com a element cohesionador i de convivència, amb l’objectiu que nins i joves millorin la seva autoimatge i la del seu barri, creant un sentiment de pertinença positiu.

coraljovescantaires_sonsdebarris
Foto: EMMA

En concret, són alumnes dels col·legis Es Pont, Gabriel Vallseca, Joan Capó, els instituts Josep Sureda i Blanes i el CC La Milagrosa. El projecte “Sons de Barri” està integrat en el marc d’intervenció de “Barri Educa”, i coordinat per l’Escola de Música de Sant Josep Obrer, el Conservatori Superior de Música i Dansa de les Illes Balears i el programa d’Escoles Obertes del Ajuntament. Enguany el projecte també ha comptat amb la participació de la Coral de Joves Cantaires de l’Escola Municipal de Música d’Algaida.

Aquest dijous i divendres els infants actuaren al Conservatori Superior de Música i Dansa en dues sessions, una a les 10.30 hores i una altra a les 12.00 hores, que estaven dirigides als alumnes dels centres participants, i que reberen la visita dels alumnes del CEIP Pare Bartomeu Pou d’Algaida.

A part d’aquestes quatre sessions es va fer un concert de cloenda ahir divendres a la plaça Orson Welles de Son Gotleu a les 19.30 hores.

Per oferir aquests dos concerts els alumnes han realitzat dos assajos amb tots els cantaires de les corals infantils i juvenils en les instal·lacions de l’Escola de Música de Sant Josep Obrer.

El repertori de les corals infantils fou de temàtica marinera i el de la coral juvenil era una barreja de temes pop-rock tradicionals. Us deixam amb tres mostres del concert que feren al Conservatori, cedits per Sebastià Mut.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d