Dissabte, desembre 9, 2023
AlgaidaInfraestructuresUrbanisme

Demà comencen les obres de millora del carrer Anselm Turmeda

wp-1479838550145.jpgDemà dilluns començaran les obres de millora del carrer Anselm Turmeda. Aquestes formen part d’un projecte elegit pels ciutadans del poble en el marc dels pressuposts participatius del 2017 i consistiran en la millora i ampliació de les voravies, així com amb la sembra d’arbrat i instal·lacions per aparcar bicicletes. El pressupost d’aquest projecte és de prop de 30.000 euros.

La durada de les obres està prevista que sigui d’un mes i, per tant, des de l’Ajuntament d’Algaida s’adrecen als veïnats de la zona i del municipi i també en concret al professorat, usuaris i pares i mares de l’Escola Municipal de Música d’Algaida, per demanar la seva col·laboració i al mateix temps demanar disculpes anticipadament per les molèsties que puguin ocasionar les obres com ara no poder aparcar vehicles al carrer, asfalt alçat, pols i renous derivats de les obres.

La batlessa d’Algaida, Maria Antònia Mulet, explica en un comunicat fet públic pel consistori que “malauradament i a causa el calendari de les obres, no s’ha pogut esperar a acabar el curs escolar per iniciar-les però a efectes de molèsties i renous només es veurà afectada l’activitat docent de l’escola entres les 16 i les 17 hores, ja que a aquesta hora l’empresa finalitza la jornada laboral”.

En tot moment l’accés a l’edifici de l’escola de música estarà ben senyalitzat per a garantir la seguretat dels infants i dels seus acompanyants a l’hora d’accedir a l’escola.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d