Dimecres, desembre 6, 2023
AlgaidaConsell de MallorcaCulturaEsportsPatrimonipolítica

Francesc Ramis Oliver, nou secretari tècnic de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell de Mallorca

img_9270L’algaidí Francesc Ramis Oliver ha près possessió avui com a secretari tècnic del Departament de Cultura, Patrimoni i Esports, que estava vacant, davant el president Ensenyat i el vicepresident primer, Francesc Miralles.

Francesc Ramis Oliver, llicenciat en Dret per la UIB, ha estat membre del Cos Superior de l’Administració General de la CAIB. Entre els anys 2007-2011 ha estat assessor tècnic parlamentari de la conselleria d’Educació i Cultura del Govern de les Illes Balears i des de 2012 fins a l’actualitat ha exercit com a agent tributari de l’Agència Tributària de les Illes Balears (ATIB).

Entre els anys 2007-2011, Francesc Ramis  va ser assessor tècnic del gabinet del conseller d’Educació i Cultura. També va ocupar el càrrec de secretari i membre de l’executiva del Fons Mallorquí de Solidaritat i Cooperació.

Cal recordar que Ramis també ha estat regidor del PSOE de l’Ajuntament d’Algaida en diferents legislatures des del 1999 fins al 2012.

El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, ha convocat avui matí un ple extraordinari pel proper 18 de juliol per explicar el nou organigrama de l’equip de govern. D’aquesta manera es dóna resposta a la petició feta per l’oposició davant els nous nomenaments i les futures competències que assumirà el Consell de Mallorca

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d