Dimarts, desembre 5, 2023
Algaida

Un dia a Flor de Murta, com a cloenda dels actes dels 25 anys d’Escoleta Municipal

Ahir dimecres, 18 d’octubre, a les 17.30 h. va tenir lloc l’acte de cloenda del 25è aniversari de l’Escoleta Municipal Flor de Murta, amb la presentació de conte “Un dia a Flor de Murta” (editat per l’Ajuntament d’Algaida, 2017) amb el text de Maria del Mar Casadesús Castaño i Marta Margalida Trobat Oliver i les il·lustracions de Daiana Fiol Domínguez, tècnic de cultura de l’Ajuntament d’Algaida a través del programa Joves Qualificats.

L’acte fou organitzat per l’Escoleta Municipal Flor de Murta i el Casal dels Joves amb la col·laboració de la Regidoria d’Educació i Cultura. A l’escoleta Flor de Murta. A banda de les autores del llibre, a l’acte hi assistiren nins, nines, pares i mares.

També hi assistiren els responsables polítics actuals de l’Ajuntament d’Algaida i també ex batles, exregidors d’educació, les educadores actuals i altres que en el decurs d’aquests 25 anys han passat o han tengut relació directa amb l’Escoleta Municipal.

Els organitzadors es mostraren molt satisfets del resultat final i d’haver pogut engrescar els agents educatius, culturals i juvenils i dinamitzar les diferents àrees fent un treball transversal.

Entre altres activitats que s’han realitzat en el marc de les celebracions, destacar que el calendari municipal de 2017 de l’Ajuntament d’Algaida commemora el 25 aniversari de l’Escoleta Municipal Flor de Murta. Així, les dues primeres imatges són dels infants i educadores de la primera promoció que fou al curs 1991-1992 quan els nins i nines tenien dos anys i a la resta de mesos de l’any hi apareixen fotografies actuals que reprodueixen com és un dia a l’escoleta i l’ambient que s’hi respira des que arriben els nins i nines i fins que se’n van a casa i que va fer expressament el fotògraf Biel Munar Riu.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d