Dimecres, novembre 29, 2023
Algaida

Un any de presó per tenir un hivernacle de marihuana a Algaida

Aquesta setmana ha tingut lloc el judici a la parella a la qual la Guàrdia Civil va desmantellar una plantació de marihuana el febrer de 2018.

Els dos processats varen comparèixer en un jutjat penal i van admetre que tenien la marihuana per traficar amb ella. Així la parella va acceptar ahir un any de presó i 16.000 euros de multa per tenir un hivernacle de marihuana en un xalet d’Algaida. Els dos es varen declarar autors de delictes contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric.

La plantació va ser desmantellada al febrer de 2018, quan la Guàrdia Civil va trobar al soterrani 378 plantes i 16 làmpades halògenes, així com dos aparells d’aire condicionat. Al primer pis van trobar altres 53 plantes ja seques, un triturador, 18 focus halògens, un extractor i una bàscula digital. En una altra habitació hi havia una botella plena de cabdells secs, amb un pes de 1.100 grams. La Guàrdia Civil va descobrir també que havien realitzat una connexió irregular a la xarxa elèctrica per no pagar l’alt cost de la llum que precisaven les plantes. En total, havien defraudat a la companyia elèctrica 5.250 euros, dels quals ja han abonat la meitat.

La pena de presó queda suspesa durant tres anys (i per tant no acabaran entrant) amb la condició que saldin aquest deute i no delinqueixen durant aquest període.

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: