24 abril, 2024
AlgaidaEsportsPinaRanda

Torna la Milla solidària d’Algaida amb el repte de fomentar l’esport entre els joves del poble

cartell_milla18El pròxim dia 1 de maig, torna la Milla d’Algaida-Objectiu 1.000. Enguany a la tradicional milla, que arriba a la novena edició, s’hi suma la cursa de 5.000 metres, per tal d’atreure a encara més participants i intentar arribar a l’objectiu d’arribar als 1000 atletes participants.

El preu de la inscripció és d’1 euro i inclou camiseta commemorativa. Inscripcions, a partir de les 16.30 hores a plaça. Els beneficis aniran a l’Associació de Lluita Contra el Càncer de Balears.

A l’apartat d’activitats paral·leles a la cursa (psicomotricitat, jocs esportius, rocòdrom, demostració de ball…) hi haurà també un estant on l’Ajuntament d’Algaida donarà a conèixer el projecte Repte Esportiu 2019, per tal de fomentar la pràctica de l’esport entre nins i nines de 12 a 16 anys.

El regidor d’Esports, Jaume Lliteras, explica que aquest projecte neix amb la col·laboració de l’àrea d’Esports i el Casal dels Joves. “Quan els nins acaben Educació Primària, tenen un buit d’activitats extraescolars i pensam que hem de fomentar i facilitar que practiquin esport”, explica Lliteras.

Per això, el dia de la milla hi haurà un estant on es farà una enquesta als joves de les esmentades edats sobre quins esports els agradaria practicar pel curs vinent, tant individuals com d’equip. “A partir de la informació, des de l’Ajuntament facilitarem els tràmits per fer equips dels esports que surtin i ajudarem amb material, instal·lacions i el que estigui al nostre abast”, apunta el regidor.

Redacció essaig.cat 

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

Descobriu-ne més des de Essaig.cat |

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint