Dimarts, desembre 5, 2023
AlgaidaSuccessos

Ensurt al carrer del Campet per una explosió d’un termo de butà

Una potent explosió d’un termo d’aigua calenta i una bombona de butà en un habitatge va causar ahir una gran alarma a Algaida. Per fortuna no hi va haver de lamentar ferits, ja que els elements afectats es trobaven a l’exterior del domicili.

L’incident va passar ahir diumenge a les 10.30 hores  a un domicili situat al primer pis del número 77 del carrer Campet. El gran estrèpit que va causar l’esclat del termo d’aigua calenta va espantar a bona part del veïnat. A continuació varen avisar els serveis d’emergències.

Bombers de Mallorca, procedents dels parcs de Llucmajor i de Manacor, es van mobilitzar per respondre a la crida d’auxili, si bé aquests darres no hagueren d’intervenir. Tampoc ho feren el personal sanitari de l’Ib-salut, ja que no es va arribar a registrar cap ferit en el sinistre. A més van acudir fins a l’habitatge afectat per l’explosió agents de la Policia Local d’Algaida i efectius de la Guàrdia Civil.

Els bombers van examinar detingudament la zona i varen concloure que el focus estava localitzat en el termo d’aigua calenta i que aquest havia esclatat per causes que encara estaven pendents de determinar amb exactitud. Per la seva banda, la Guàrdia Civil també vao brir una investigació.

Afortunadament, l’explosió havia quedat concentrada a l’exterior de l’habitatge, i els habitants no varen resultar afectats i van poder escapar pel seu propi peu. No obstant això, el sinistre va causar importants destrosses a l’immoble.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d