Dilluns, desembre 4, 2023
AlgaidaEsportsPinaRanda

Crónica esportiva del primer cap de setmana de novembre

Com cada setmana us oferim els resultats esportius dels equips esportius del municipi.

resultatsesportius_1118_1

Victòria de l’equip Aleví de Primer Any del Club esportiu Algaida en la seva visita a Sineu. Partit, que tret del primer quart, va estar dominat amb claredat pels algaidins i on els sineuers, malgrat el seu esforç, no pogueren fer front als visitants. Els gols de l’Algaida els feren Arturo Palou (5), Vlad Daniel (2) i Pau Forteza.

Victòria contundent de l’equip Infantil F7 del Club Esportiu Algaida en el partit disputat en Es Porrassar. Cap opció tingueren els campaners davant un bon joc dels algaidins. Els gols de l’Algaida els han fet Aina Janer (2), Tomeu Buñola, Sebastià Nolla, Miquel Angel Massanet i Llucia Pujol (2). L’Infantil F7 de l’Algaida es mostra de cada vegada més competitiu en la Copa Federació.

Derrota de l’equip Pre-Benjamí del Club Esportiu Algaida en el partit disputat en Es Porrassar contra el Serverense. Els algaidins foren els primers en marcar al poc temps de començar el partit, però a mesura que passaren els minuts els visitants es feren amb el control del partit i decantaven la balança al seu favor. El gol de l’Algaida el feu en Pere Mercadal.

Tres punts va sumar l’equip Aleví de Primera del Club Esportiu Algaida en la seva visita al Col·legi de La Salle de Palma. El partit fou molt disputat però foren els algaidins els qui marcaren al poc temps de l’inici del partit, fet que sumat a un bon ordre tàctic de totes les seves línies varen poder conseguir la victòria. Els gols de l’Algaida els feren Tomeu Verger, Miquel Angel Fernàndez i Vlad Daniel.

Treballada victòria de l’equip Benjamí de Primer Any del Club Esportiu Algaida en el partit disputat en Es Porrassar. El partit fou molt igualat si bé els primers en marcar han estat el algaidins però varen veure com els del Pla el hi capgiraven el marcador fins arribar amb un 2 a 3 al seu favor. Va ser en el tram final del partit quan els algaidins obtingueren el premi de la feina i bon joc que feien, ja que remuntaren el marcador amb un 4 a 3 al seu favor. Els gols de l’Algaida els feren Jaume Cortés (3) i Pere Miquel Riera.

Meritòria victòria de l’equip Juvenil del Club Esportiu Algaida en la seva visita al camp de la Nova Cabana. Els algaidins feren un partit seriós i no fou fins a la segona part quan els algaidins aconseguiren un poc més de profunditat en el seu joc sense perdre l’ordre defensiu i gràcies això s’avançaren en el marcador en el minut 65, aquest fet va implicar que els locals reforcessin la seva proposta ofensiva però es trobaren amb un Algaida molt centrat i sòlid en la seva tasca defensiva i minimitzant el cometre errors. El segon gol del algaidins arribà en el temps de descompte. Els gols de l’Algaida els varen fer Miquel Lara i Miquel Servera.

Nova derrota de l’equip Amateur del Club Esportiu Algaida en la seva visita al Poliesportiu de S’Arenal. El partit fou molt complicat pels algaidins ja que degut al gran nombre de lesionats que té en aquets moments, només va disposar de 12 jugadors per aquest partit, aquest fet implica que molts dels jugadors no poguessin jugar en la posició on el seu rendiment és el més òptim. Malgrat aquest important inconvenient els algaidins plantaren cara durant la primera part. A la segona part els locals aconseguiren l’únic gol del partit en un desajustament defensiu de l’Algaida.

Tres punts sumà l’equip Cadet del Club Esportiu Algaida en el partit disputat en Es Porrassar contra l’Artà. Amb un gol a la primera part i un a la segona els algaidins varen poder fer-se amb la victòria.  Els gols de l’Algaida els feren Marc Rando i Noah Ottonelli.

Victòria de l’equip Infantil F11 del Club Esportiu Algaida contra el Atº Rafal B en l’encontre disputat dins Es Porrassar. Una brillant primera part per part dels algaidins fou suficient per fer-se seu el partit davant dels del Rafal Els gols de l’Algaida els feren Jaume Falconer (2) i Saad Benmerzoug.

No va poder puntuar l’equip Femení del Club Esportiu Algaida en el partit disputat en Es Porrassar contra el Independiente d’es Camp Redó. Les algaidines cercat combinar un pic i un altre, arribant amb molt de perill a l’àrea contraria però els hi va faltar un poc més de punteria en la definició final. El gol de l’Algaida el va fer na Maria del Mar Morro.

I el voleibol algaida?

De moment les nines de l’Algaida CV no tenen sort amb els seus partits però cal tenir en compte que estan començant i que encara necessiten una mica de rodatge. La bona notícia és que les infantils han guanyat el primer set en un partit. A seguir creixent.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: