Dilluns, desembre 4, 2023
AlgaidaEsportsPinaRanda

Crònica esportiva del darrer cap de setmana de novembre

A continuació trobareu la crònica esportiva del cap de setmana, amb poques alegries per als equips de futbol, encara que també hi ha qualque victòria.

resultatsesportius_1118_4

Primera derrota de l’equip Aleví de Primer Any del Club Esportiu Algaida en Es Porrassar contra el Binissalem Atlètic. Els algaidins es varen veure superats clarament pels de Binissalem. Encara que els primers en marcar foren els locals, però a partir del segon quart foren els visitants els que dominaren clarament el partit i el marcador. El gol de l’Algaida el va fer Arturo Palou.

Fora puntuar es quedà l’equip Infantil F7 del Club Esportiu Algaida en la seva visita a Campos. Aquest era un partit intranscendent en quan a la classificació final de la Copa Federació, cosa que va permetre als algaidins fer proves de cara a la lliga regular que s’inicia en breu. Els gols de l’Algaida els varen fer Tomeu Bunyola i Miquel Angel Massanet.

Victòria de l’equip Aleví de Primera del Club Esportiu Algaida en el partit disputat en Es Porrassar contra S’Arenal A. Els algaidins aconseguiren sumar els tres punts gràcies a un joc molt seriós. L’ajustat marcador posa de manifest un Algaida molt concentrat que va saber aprofitar les poques ocasions que deixava generar el contrari. Els gols de l’Algaida els feren Toni Mudoy i Baltasar Sales.

Derrota per la mínima de l’equip Pre-Benjamí del Club Esportiu Algaida en el partit disputat en Es Porrassar contra el Campos. El partit fou molt igualat, on els dos equips feren un gran esforç i en què el resultat es decidí per mínims detalls. El gol de l’Algaida el feu Pere Mercadal.

Sortida molt complicada la de l’equip Benjamí de Primer Any en la seva visita a Na Capellera de Manacor. Els locals son els líders indiscutibles de la categoria amb un registres espectaculars, dominen totes les vessants del joc i el seu esperit de competició és colossal. Els algaidins per la seva part tingueren un comportament exemplar i una actitud molt correcta davant l’allau de joc dels locals. Els gols de l’Algaida els feren Max Puiggròs i Rafael Corredoura.

Repartiment de punts en el partit disputat per l’equip Cadet del Club Esportiu Algaida dins Es Porrassar contra el Felanitx. El partit va estar igualat on en la primera part fou l’equip visitant qui ha va ser més efectiu de cara a porteria, en canvi a la segona part, els algaidins passaren a dominar el joc, posant setge a la porteria rival i feren una aposta molt valenta amb intenció de com a mínim sumar, ja que els visitants s’havien posat per davant en el marcador. El gol de l’Algaida el va fer en Lluís Rosselló.

Tres punts sumà l’equip Juvenil del Club Esportiu Algaida en el partit disputat en Es Porrassar contra el Sporting Sant Marçal At. Els algaidins foren un equip molt superior als visitants, i de forma més accentuada en la part física. Els gols de l’Algaida els varen fer Tomeu Pou (2), Joan Cerdà i Tomeu Tomàs.

No va poder puntuar l’equip Infantil F11 del Club Esportiu Algaida en el seu desplaçament al camp de Son Fuster que és on juga el Son Oliva. Els locals foren més efectius que els algaidins de cara a porteria, fet que els va permetre aprofitar els riscos defensius que agafaren els algaidins per intentar igualar el marcador.

Repartiment de punts en el partit disputat per l’equip Amateur del Club Esportiu Algaida en el partit diputat en Es Porrassar contra l’Independiente Camp Redó. La primera part va ser molt travada on cap dels dos equips va poder imposar el seu joc de forma clara. A la segona part l’Algaida va aconseguir ser més incisiu que a la primera, però els visitants eren molt perillosos al contraatac, i de fet en un d’aquests aconseguiren avançar-se 0 a 1 mitjançant un penal que els hi pitaren a favor. Els algaidins cercaren combinar entre línies i aconseguiren empatar. No obstant això,  els visitants es tornaren a avançar en una jugada dubtosa de ser un possible fora de joc però els algaidins aconseguiren empatar amb un altre gran gol gairebé en el temps de descompte. Els dos gols de l’Algaida els va fer Llorenç Gil.

Finalment, victòria de l’equip Femení del Club Esportiu Algaida en el partit disputat en Es Porrassar contra el Son Sardina At. Partit molt igualat en el qual els dos equips jugaren sempre la pilota, i on les algaidines demostraren tenir un punt més de verticalitat que les del Son Sardina. Amb un gol al final de la primera part i amb un altre al inici de la segona, ambdós fets per Maria del Mar Morro, les locals varen resoldre el partit al seu favor.

I que han fet els equips de vòlei?

Les jugadores del Club de Vòlei Algaida prosegueixen la seva formació i aventura aquesta setmana. Se noten els entrenaments i els esforços que fan les jugadores. aquesta setmana destacarem la victòria de l’equip infantil davant el Son Muntaner Madre Alberta.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: