Dilluns, desembre 4, 2023
AlgaidaEsports

Ple de victòries i bon debut dels cadets del CE Algaida

Aquest cap de setmana ha començat la temporada de l’equip cadet del Club Esportiu Algaida, amb victòria que s’ha sumat al ple de la resta d’equips en competició.

resultatsesportius0917_3

Els algaidins han sumat tres punts en la seva visita a Santa Eugènia amb 2 – 3 gols davant l’Inperplà. El partit està dominat totalment per l’Algaida i cal destacar la feina del porter local que va imperdir que bona part de les jugades dels algaidins acabassin en gol. Els dos gols de l’Interplà foren per errades de l’Algaida. Els tres gols de l’Algaida els feu en Joan Cerdà.

Bona victòria del Juvenil del Club Esportiu Algaida en la seva visita a Llubí. La primera part fou dominada pels llubiners que jugaren amb més intensitat i aconseguiren arribar a la mitja part amb una avantatja de 2 a 0. Però a la segona part els algaidins sortiren amb més empenta i aconseguiren capgirar el marcador i sumar els tres punts gràcies als gols que feren en Nico Forster en una jugada a pilota aturada, en Ricardo Acedo acabant una bona combinació atacant dels algaidins i el tercer el feu n’Alex Rafel transformant un clar penal que han comés els de Llubí.

I continuant amb les victòries, també fou destacable la de l’equip amateur del CE Algaida dins Es Porrassar contra els que, fins ahir, eren els líders invictes de la categoria. El partit contra els inquers fou molt disputat amb bon joc per part dels dos equips, però els algaidins els que imposaren el seu domini.  L’ordre tàctic, la intensitat en els seu joc i dos gran gols han donat els tres punts a l’Algaida. Al minut 24 de la primera part l’Algaida s’avançà en el marcador amb un gol d’en Marc Mulet des de fora de l’àrea, cosa que feu als d’Inca treballasin de valent.  Al poc temps de comenár la segona part l’Algaida, amb la mateixa mateixa intensitat que a la primera, s’aconseguí marcar el 2 a 0 amb un altre gol per part d’en Llorenç Gil.

Enhorabona als tres equips i a seguir treballant i gaudir del futbol.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: