Divendres, desembre 1, 2023
AlgaidaPinaRandaTreball

L’Ajuntament d’Algaida incorpora cinc professionals joves qualificats amb diferents perfils

img_0284-1L’Ajuntament d’Algaida ha incorporat a cinc persones treballadores, per un període d’un any, gràcies al programa SOIB JOVE – QUALIFICATS ENTITATS LOCALS 2018, impulsat pel Govern de les Illes Balears, a través del Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB).

Aquest Programa aposta per la convocatòria de subvencions per finançar projectes d’experiència professional per a l’ocupació de joves amb estudis superiors a les Illes Balears. Es tracta d’una programa cofinançat pel Fons Social Europeu, amb càrrec al Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil 2014-2020 i de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil. L’objectiu principal és el de “reforçar l’ocupabilitat i les competències de persones joves no ocupades i no integrades en els sistemes d’educació o formació”.

L’Ajuntament d’Algaida es va adherir al programa i, després de tot el procés de sol·licitud per a cada una de les línies d’actuació i del selectiu, la passada setmana es varen incorporar aquests 5 joves qualificats amb titulació superior. Per una banda, s’han contractat: una graduada en Dret i una graduada en Educació Infantil, dins del projecte presentat per a la Línia 1, assignada segons taxa d’atur per municipi. El perfil jurídic contempla donar suport tècnic jurídic als diferents departaments del consistori, en concret i amb més incidència als de secretaria, tresoreria i intervenció. L’educatiu durà a terme el seu projecte dins de l’EEI Flor de Murta, donant suport a l’equip educatiu i en la coordinació i programació dels tallers en família i l’espai familiar, posats en marxa gràcies a edicions anteriors del mateix programa de SOIB JOVE. Per altra banda, dins de la Línia 2, de concurrència competitiva, es va concedir l’ajut per un projecte de contractació d’un “Equip multidisciplinar de treball per donar suport tècnic a la regidoria d’Educació i Cultura”, equip integrat per una graduada en Dret, un graduat en Pedagogia i un graduat en Història.

La batlessa d’Algaida, Maria Antònia Mulet, destaca “la importància de donar oportunitats als joves perquè s’obrin camí en el mercat laboral i gràcies a les iniciatives del SOIB des dels ajuntaments tenim l’oportunitat de poder contribuir a fer que els nostres joves puguin accedir a fer feina relacionada amb la seva formació”.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: