Dilluns, desembre 4, 2023
AlgaidaEsports

Crònica esportiva del darrer cap de setmana de gener

A continuació teniu la crònica esporiva del darrer cap de setmana de gener.

Victòria de l’equip Aleví de Primera del Club Esportiu Algaida en la seva visita al col·legi de La Salle de Palma per 1 gol a 2. El partit es jugà aquest partit ajornat el passat dimecres. Fou un partit molt igualat en els tres primers quarts que el dos equips no aconseguiren materialitzar les ocasions de gol, però en el darrer quart l’Algaida va treure profit del seu lleuger domini damunt els locals i marcaren dos gols en dos minuts que feren Baltasar Sales i Vlad Daniel.

Per contra no varen poder puntuar l’equip en la seva visita a Son Malferit davant el Balears B i patiren una derrota per 4 gols 0. Els locals son els segons classificat de la categoria. En els dos primers quarts acabaren amb empat a zero gols, en el tram final el locals sentenciaren el marcador al seu favor. Es notà del fet d’haver jugat dos partit en dos dies, el dimecres i aquest en divendres.

Brillant victòria de l’equip Aleví de Primer Any en el partit disputat en Es Porrassar contra el Son Cladera At per 4 gols a 0. Els algaidins foren els clars dominadors de l’encontre, desplegant un joc de combinació entre línies, cercant en tot moment la porteria contraria i fent molt poques concessions defensives. Els gols de l’Algaida feren Hugo Prior, Vlad Daniel i Arturo Palou (2).

Excel·lent victòria de l’equip Benjamí de Primer Any del Club Esportiu Algaida en el partit disputat en Es Porrassar contra s’Arenal per 3 gols a 0. Els algaidins tornà a fer un partit molt seriós davant un rival que es defensava molt bé, i cercava guanyar l’esquena a la defensa algaidina. El gols de l’Algaida els feren Manel Oliver, Marc Rigo i Jaume Cortés.

Victòria de l’equip Cadet del Club Esportiu Algaida en el partit disputat en Es Porrassar contra La Unión B per 4 gols a 1. Els dels Secar de la Real eren els segons classificat de la categoria, i a més, dels que duien menys gols en contra. La primera part va acabar amb empat a un gol, on els algaidins foren lleugerament superiors, però els visitants sapigueren aprofitar una de les seves poques ocasions. A la segona part el domini dels algaidins es mantingué i aprofitaren les ocasions de gol que generaven, deixant el partit sentenciat al seu favor en el tram final de l’encontre. Els gols de l’Algaida els han feren Miquel Llompart, Noah Ottonelli, Lluís Rosselló i Lorenzo C. Lundahl.

Tres punts sumà l’equip Juvenil del Club Esportiu Algaida en el partit disputat en Es Porrassar contra la Unión B per 3 gols a 1. En la primera part el partit fou igualat, on els visitants varen saber aprofitar un error defensiu dels algaidins per avançar-se em el marcador. A la segona part l’Algaida va fer-se amb el domini del partit, cercant més profunditat ofensiva i no deixant cap encletxa en el seu dibuix defensiu. Tot això va permetre capgirar al marcador al seu favor. Els gols de l’Algaida els feren Tomeu Tomàs i Alex Cardona. El tercer gol el se feren els visitants en pròpia porta, intentant rebutjar una pilota devora la línia de gol.

Bon empat a 1 gol l’aconseguit per l’equip Infantil F11 del Club Esportiu Algaida en el seu desplaçament a Inca. Partit molt igualat on els locals es trobaren amb un Algaida molt ordenat que s’avançà en el marcador i que va mantenir el resultat fins al final del partit quan els locals aconseguiren empatar. El gol de l’Algaida el feu Miquel Angel Oliver.

Victòria de l’equip Amateur del Club Esportiu Algaida en el partit disputat en Es Porrassar contra el Platges de Calvià B per 3 gols a1. Partit marcat pel vent que va bufar durant tot l’encontre. Els algaidins, que en una primera part molt seria aconseguiren obrir una encletxa en el marcador que no va ser superada pels visitants ja que s’arribà a la mitja part amb un 3 a 0 a favor de l’Algaida. En la segona part, i amb el vent en contra, els algaidins controlaren el partit i tot i comptar amb oportunitats per ampliar el marcador i amarraren el tres punt en joc. Els gols de l’Algaida els feren Bernat Llompart, Jordi Gil i Mohammad Louah.

Repartiment de punts en el partit disputa dins Es Porrassar entre l’equip Femení del Club Esportiu Algaida i el Son Sardina Recreatiu per 2 gols a 2. Partit en què també el vent va ser protagonista el vent. Les visitants s’avançaren per dues vegades en el marcador, però cada vegada les algaidines aconseguien empatar l’encontre a base de fer feina i no abaixar els braços en cap moment. El gols de l’Algaida els feren Leoni Hennrich i Maria del Mar Morro.

I els equips de Vòlei?

Les jugadores dels diferents equips de vòlei van treballant cada setmana per superar-se. aquest setmana les grans han aconseguit fer-se amb un set davant l’equip del CV Restaurant es Cruce.

També aconseguiren fer-se amb dos sets i per molt poc el partit les jugadores en el seu partit dins casa davant l’Esporles VC “B”. Bona feina que de ben segur aviat donarà profit i bons resultats.

Menys sort tingueren les cadets però així i tot, els aficionats i el club estan ben orgullosos de la feina que fan.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: