Dilluns, desembre 4, 2023
InfraestructuresPina

Iniciades les obres de dotació de la xarxa de pluvials a Pina

Avui han començat les obres d’instal·lació de la xarxa d’aigües pluvials al nucli urbà de Pina, segons ha informat el consistori algaidí en una nota de premsa. El pressupost d’aquest projecte que paga íntegrament l’Ajuntament d’Algaida és de 137.240,79 euros, i es paga a partir del doblers de remanent que se va distribuir entre els municipis que fan part de l’Agència de Disciplina Urbanística del Consell de Mallorca.

Foto: Ajuntament d’Algaida

Les obres per a la instal·lació de la xarxa de pluvials al municipi de Pina afecten els als carrers Esperança, Ramon Llull i Major. El batle de Pina, Jaume Lliteras, explica que amb aquesta dotació de pluvials “solucionam problemes d’inundacions a uns solars provocades per l’aigua que baixa pel carrer Major i també la de l’aigua del carrer Ramon Llull que anava a les escales de sa Font de Pina que es desgastaven”.

El termini d’execució de les obres és de 2 mesos i l’empresa adjudicatària és “Obras Y Pavimentaciones MAN, S.A.U.”Lliteras demana “disculpes per anticipat als residents a les zones per les molèsties que puguin ocasionar aquestes obres”.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: