Dimecres, desembre 6, 2023
AlgaidaEsports

Crònica esportiva del segon cap de setmana de març

Reprenem la crònica esportiva. Us la mostram seguint un ordre cronològic així com es dugueren a terme els partits

Victòria de l’equip Aleví de Primera del Club Esportiu Algaida en el seu partit jugat dins Es Porrassar contra La Salle Atº A per 7 gols a 0. Partit dominat pels algaidins en tot moment i en totes les vessants del joc. Aquests tres punts sumat per l’Aleví de Primera de l’Algaida els permet consolidar-se en els llocs de privilegi de la classificació.

Meritori empat de l’equip Infantil F7 del Club Esportiu Algaida en la seva visita a Campos a 4 gols. Els algaidins foren capaços de remuntar un 4 a 2 en contra dins el camp del líder de la classificació, fruit de la lluita fins el darrer minut per part dels algaidins, que no abaixaren ’han vingut a baix amb el marcador en contra i han cregut amb les seels braços. Els gols de l’Algaida feren Joan Feliu (3) i Llucia Pujol.

No ha pogut puntuar l’equip Pre-Benjamí del Club Esportiu Algaida en el partit disputat en Es Porrassar contra el Atº Escolar per 2 gols a 3. Llàstima de resultat l’obtingut pels algaidins que havin estat els dominadors del joc i del marcador en bona part del partit, però els visitants els remuntaren un 2 a 1 en el tram final de l’encontre.

Un punt ha sumat l’equip Benjamí de Primer Any del Club Esportiu Algaida en la seva visita a Porreres amb resultat d’empat a 1. Els algaidins foren els dominadors del joc, jugant amb molt d’ordre defensiu, cercant en tot moment la porteria rival i intentant imposar el seu millor joc. Allò que els va faltar fou tenir un poc més d’efectivitat de cara a la porteria rival, i també un poc de sort ja que el gol de l’empat local es va produir en el tram final del partit.

Derrota de l’equip Cadet del Club Esportiu Algaida en la seva visita a Artà per 5 gols a 0. Els algaidins es veren clarament superats pels artanencs que foren clars dominadors del partit. Malgrat aquesta derrota el Cadet de l’Algaida és manté a la part mitja/alta de la classificació.

No ha pogut puntuar l’equip Juvenil del Club Esportiu Algaida en el partit disputat en Es Porrassar contra el Sóller amb resultat d’1 gol a 4. Els visitants son l’equip que millor juga al futbol de la categoria, i a més, un dels clars aspirants a dur-sen el títol a final de temporada i així ho demostraren en el partit, en el qual, tot i que els algaidins es veuren superats varen donatrla cara tot el temps, lluitant totes les pilotes i transmetent una molt bona imatge. El gol de l’Algaida el feu en Joan Cerdà.

Un punt ha sumat l’equip Amateur del Club Esportiu Algaida en la seva visita a Son Moix amb empat a 1. El partit va ser molt dur i els algaidins per la seva part cercaren imposar el seu joc i intentar fer el millor futbol possible. Els primers en marcar foren els algaidins gràcies a Rodrigo Allo però al cap de pocs minuts els locals empataren en una jugada on la defensa no fou el suficientment contundent i amb aquest empat a un gol s’ha arribat al descans. A la segona part cal destacar que s’anul·là un gol a l’Algaida. Els grans de l’Algaida estan en una atapeïda part alta de la classificació on hi ha molts d’equips en poc marge de punts.

Victòria de l’equip Infantil F11 del Club Esportiu Algaida en la seva visita en es camp del Rafal per 1 gol a 2. Els algaidins aconseguiren sumar els tres punts en joc en un camp on sempre és molt complicat puntuar-hi. El partit va estar molt igualat on el millor joc de l’Algaida no es veia reflectit en el marcador cosa que feu que fins en el darrer minut no es poder respirar en tranquil·litat. Els gols de l’Algaida els feren Jaume Falconer i Jaume Ignasi Sampol. Els infantils F11 de l’Algaida estan a la part mitja de la classificació.

Derrota de l’equip Femení del Club Esportiu Algaida en el partit disputat en Es Porrassar contra el Rtvº La Victoria per 1 gol a 2 Les algaidines es veuren superades per les de S’Indioteria en un encontre dur on la tensió s’imposà al joc i no hi ha hagut fluïdesa. El gol de l’Algaida el feu na Maria del Mar Morro.

I el vòlei?

Aquesta setmana no s’ha aconseguit cap victòria als partits de categories inferiors. de l’Algaida CV. No obstant això, i a tenor dels resultats, les derrotes no han tan dures i cadascun dels dos partits han acabat amb el mateix resultat: 2 set per Algaida respecte a 3 del rival.

Pel que fa al partit de la lliga senior, a més de destacar la important afluència de gent com a públic al pavelló, cal destacar la victòria de 3 sets a 0 davant el Montesión.

Aquesta setmana es fa palesa la important evoloció que han fets les jugadores de vòleibol del club algaidí.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d