Dilluns, desembre 4, 2023
Algaida

21 persones d’Algaida abandonen les llistes d’atur el mes de febrer

Segons les dades publicades pel SEPE al mes de Febrer el nombre de persones sense feina a Algaida ha baixat en 21 persones. De les 21 persones que van sortir de la llista de l’atur, 13eren homes i 8 dones. El nombre total d’aturats és de 203, dels quals 92 són homes i 111 dones.

Les persones majors de 45 anys amb 111 aturats són el grup d’edat més afectat per l’atur, seguit dels que es troben entre 25 i 44 anys amb 80 aturats, el grup menys nombrós són els menors de 25 anys amb 12 aturats.

Per sectors veiem que en el sector serveis és on major nombre d’aturats hi ha al municipi amb 166 persones, seguit de la construcció amb 19 aturats, les persones sense ocupació anterior amb 9 aturats, la indústria amb 7 aturats i per últim l’agricultura amb 2 aturats.

El numero d’afiliats a la seguretat social a Algaida apuja a 1235 persones i ha augmentat en persones, quasi un 2 % més que el mes de gener, i persones més que fa just any

L’atur registrat a les Illes Balears del mes de febrer de 2019 ha estat de 58.125 persones, un 2,12% menys que fa un any, i se situa per sota dels nivells de desocupació existents el 2009 en valors absoluts. En termes interanuals el descens de l’atur ha estat de 1.256 persones menys que fa un any, un descens de 2,12%. Des d’una perspectiva intermensual la desocupació baixa respecte al gener en 2.091 persones, un -3,5%.

D’aquesta manera les illes acumulen 13 mesos consecutius de màxims interanuals. Respecte a fa un any l’afiliació ha crescut un 2,44%, mentre que, respecte al mes anterior l’augment ha estat del 2,93%, dada que es tradueix en 12.351 llocs de treball més respecte al gener i suposa que un de cada sis llocs de treball creats a Espanya es va situar a l’arxipèlag balear.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: