Dimecres, desembre 6, 2023
Algaida

Algaida celebra “Un Nadal de Postal, un Nadal per escriure’ns”

Foto: Ajuntament d’Algaida

Enguany en una iniciativa que promou la regidoria de Desenvolupament Local i Econòmic com a campanya de Nadal de l’Associació de Comerç i Empresa d’Algaida, Pina i Randa es regalaran postals festes a Algaida.

Amb les compres que es duguin a terme en els comerços d’Algaida, Pina i Randa, els clients rebran com a obsequi unes postals amb il·lustracions realitzades per 8 artistes joves del municipi: Antònia Puigserver, Pilar Salas, M.Magdalena Vila, Magda Trobat, Paula Pont, Llucia Santa Cruz, Magda Puigserver i Nuria Sastre.

Les postals reprodueixen missatges que han estat escrits i proposats per les diverses associacions i entitats locals. També s’han emprat per decorar l’arbre de Nadal de la placeta de l’església. 

Una iniciativa transversal que uneix el teixit associatiu, creatiu per tal de promocionar el petit comerç i, en definitiva, fer unes festes de Nadal més participatives, en el marc del programa “Algaida, Municipi Educador”.
Adjuntam una mostra d’algunes postals

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d