Dilluns, desembre 4, 2023
Algaida

L’Ajuntament cedeix 2400 metres per ampliar el CEIP Pare Bartomeu Pou

El ple de l’Ajuntament d’Algaida va aprovar a la sessió plenària de la setmana passada la cessió de prop de 2.400 metres quadrats de terrenys al Govern de les Illes Balears per tal que la Conselleria d’Educació i Universitats pugui dur a terme l’ampliació del CEIP Pare Bartomeu Pou.

A banda de tres solars de 452, 1015 i 898 metres quadrats de parcel·les ubicades en el carrer de ses Escoles, l’Ajuntament algaidí aporta també una aula en desús ubicada entre l’edifici del Poliesportiu i el carrer Tanqueta.

La batlessa d’Algaida, Maria Antònia Mulet, explica que un cop cedits aquests terrenys i l’edifici, i, segons les previsions, “l’estiu vinent es durà a terme l’obra de reforma dels antics vestidors i al mateix any 2020 es farà el projecte d’ampliació de l’escola d’infantil per tal d’executar-lo en el decurs de l’any 2021”.

Mulet explica que “el col·legi públic necessita aquesta ampliació per això consideram molt important haver pogut cedir aquests terrenys que pensam que garanteixen l’espai del centre a llarg termini”.

Ara resta sotmetre l’expedient a un període d’informació pública per termini de 20 dies hàbils mitjançant anunci en el BOIB i en el tauler d’anuncis de l’Ajuntament, a fi que els interessats presentin les al·legacions que estimin pertinents.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: