Divendres, desembre 1, 2023
AlgaidaEsportsPinaRanda

Crònica esportiva del segon cap de setmana de febrer

Com cada setmana us oferim la crònica esportiva dels equips de futbol i vòlei del nostre municipi. Aquesta setmana hi ha bones notícies en el cas del futbol perquè no s’ha produït cap derrota per part dels equips del CE Algaida.

Resultats esportius 022019_2

Pel que fa a les victòries i seguint un ordre cronològic

Victòria de l’equip Benjamí de Primer Any del Club Esportiu Algaida en la seva visita al Miquel Nadal davant el SP At. Ciutat de Palma per 0 a 2. Els algaidins jugaren contra un dels equips de la part baixa de la classificació. Els gols de l’Algaida els varen fer Jaume Cortés i Llorenç Dalmau.

Victòria de l’equip Pre-Benjamí del Club Esportiu Algaida en el partit disputat en Es Porrassar contra el Manacor A per 5 gols 1. Els algaidins feren un partit molt seriós en el qual durant els dos primers quarts hi hagué molta igualtat, però els locals aprofitaren millor la situació del partit i obtenir un major nombre de gols que foren marcats per Pere Mercadal (3), Xavier Ayala i l’altre el se feren els manacorins en pròpia porta.

Victòria de l’equip Aleví de Primera del Club Esportiu Algaida en el partit disputat en Es Porrassar contra el Son Cladera Atº per 3 gols a 1. Els primers en marcar foren els visitants poc abans d’arribar al descans, però, el algaidins aconseguiren l’empat just després i amb empat a un gol s’arribà a la mitja part. A la segona part els algaidins imposaren el seu millor joc davant un equip molt incòmode, i aquesta superioritat es va traduïr en dos gols més a favor dels algaidins. Els gols de l’Algaida els feren Tomeu Verger i Baltasar Sales.

Victòria de l’equip Aleví de Primer Any del Club Esportiu Algaida en la seva visita a Na Capellera de Manacor contra l’Olímpic per 2 gols a 5. El partit va estar dominat en claredat per part dels algaidins, que a partir dels segon quart anaren sumant gols. Els gols de l’Algaida els feren Pau Forteza, Marc Soriano, Arturo Palou, Vlad Daniel i l’altre el se feren els manacorins en pròpia porta.

Victòria de i dins el mateix camp de na Capellera de l’equip Infantil F7 del Club Esportiu Algaida davant l’Olímpic per 3 gols a 9 . El partit no va començar bé pels algaidins ja que els locals aconseguiren un 2 a 0 al seu favor en els primers minuts del partit, però a partir del segon quart els algaidins imposaren el seu joc, aconseguint capgirar el marcador al seu favor i desbordant completament als manacorins que foren incapaços de reaccionar. Els gols de l’Algaida els feren Tomeu Buñola (4), Joan Feliu (3), Miquel Angel Massanet i Llucia Miguel.

Brillant victòria de l’equip Cadet del Club Esportiu Algaida en el partit disputat en Es Porrassar contra el Sp. Rtvº Ciutat de Palma per 4 gols a 2. Gran partit el que realitzaren els algaidins ja que els visitants son els líders indiscutibles de la categoria, els quals fins a aquest partit duien 16 victòries de 16 partits jugats. Encara que en el minut 3 els visitants aconseguit el 0 a 1 els algaidins empataren a la següent jugada i això descentrà al rival que i s’arribà al descans amb una avantatge de 3 a 1 a favor dels locals. Al inici de la segona part els visitants marcaren només començar però l’Algaida va seguir fent un bon joc i va aconseguir el que seria el definitiu 4 a 2. Els gols de l’Algaida els feren Noah Ottonelli, Miquel Llompart (2) i Marc Rando.

Victòria de l’equip Juvenil del Club Esportiu Algaida en el partit disputat en Es Porrassar contra Madre Alberta per 6 gols a 2. En la primera part s’observà la superioritat tècnica dels algaidins eren superiors als ciutadans, però no fou fins a la segona part quan els algaidins donaren més profunditat al seu joc ofensiu i augmentaren la seva intensitat de joc fins a assolir el resultat definitiu. Els gols de l’Algaida els feren Alejandro Cardona, Tomeu Tomàs, Tomeu Pou (2) i Miquel Servera, i un altre gol fou de l’equip visitant en pròpia porta.

Victòria de l’equip Infantil F11 del Club Esportiu Algaida en la seva visita a S’Arenal per 2 gols a 6. Partit complicat de jugar pel vent que feia, cosa que no va impedir que els algaidins cercassin jugar aprofitant les ocasions de gol generades i minimitzant al màxim cometre errors defensius. Els gols de l’Algaida els feren Saad Benmerzoug (3), Jaume falconer (2) i Marc Servera.

I pel que fa al’empat, un punt va sumar l’equip Amateur del Club Esportiu Algaida en la seva visita a Ca’n Gaspar d’es Pla de Na Tesa per 2 gols a 2. Aquest sempre és un desplaçament complicat per les reduïdes dimensions del camp, un fet que els locals intenten explotar al màxim ja que acumulen molta gent a la part mitja del camp, amb la finalitat de que el contrari no pugui jugar en comoditat, a que cometi errors en la sortida de la pilota i aprofitar la rapides de les seves puntes. Sembla que la tècnica el funciona i en dues sortides dolentes dels algaidins, els locals agafaven una avantatge de 2 a 0, per bé que els algaidins escurçaren distància amb un gol abans d’arribar al descans. A la segona part l’Algaida va canviar el plantejament, cerca sempre la passada vertical i fer prendre de la seva pròpia medicina als locals, que varen veure com els visitants els hi empataven el partit i per poc no aconseguiren fer-se amb la victòria. Els gols de l’Algaida foren responsabilitat de Tomeu Vidal i Rodrigo Allo.

I el vòlei?

Foto: Algaida CV

Idò aquesta setmana podem contar la victòria per 3 a 1 de les grans del Club de Vòlei Algaida davant el CPQ/M46 Sant Joan en el partit disputat en el pavelló Andreu Trobat d’Algaida.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: