26 abril, 2024
AlgaidaEconomiaPinaRanda

L’Associació de comerç i empresa i l’Ajuntament posen en marxa una campanya per a reactivar el comerç local amb l’adquisició de vals per a futurs consums

L’Associació de comerç i empresa d’Algaida, Pina i Randa, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Algaida han impulsat una campanya per tal de reactivar el comerç local en temps de crisi a causa de l’estat d’alarma de la Covid-19.

La iniciativa possibilita als clients dur a terme dues accions de suport a les petites i mitjanes empreses de la localitat, tant les que romanen obertes com a les que han hagut de tancar temporalment. D’una banda, els ciutadans podran enviar missatge de suport als comerços via telemàtica per tal d’agrair-los la seva tasca “en temps de confinament, en el qual la gent d’Algaida, Pina i Randa han vist encara més el valor i la importància que té el petit negoci local ja sia perquè els han enyorat però també perquè en aquests temps de crisi han mantingut els seus serveis essencials fent-se encara més valuosos”, apunta la presidenta de l’associació, Teresa Garcias.

Per altra banda, els comerços i empreses que s’adhereixin a la campanya, posaran vals a la venda per tal que els clients els puguin adquirir avançant el consum i, d’aquesta manera, “donar un cop de mà als comerços del poble”.

“La idea és, per exemple, que la gent que vulgui, pugui comprar un val per consum propi o per regalar que es podrà bescanviar quan el negoci torni a obrir i d’aquesta manera els negocis tenen ingressos mentre estan tancats”, explica la regidora de Desenvolupament Local i Econòmic, Margalida Fullana.

En la campanya es fa valer la importància per la vida del poble que tenen els petits establiments: “En aquests temps que vivim estem trobant a faltar prendre cafè, tallar-mos els cabells, i fer tractaments, comprar cosetes guapes, prendre alguna cosa amb els seus amics a la plaça, simplement rebre el seu servei personal i proper, coses que ara han recobrat valor i el que volem és que en poder tornar-ho a fer, tot sigui com abans i que tots els petits comerços hagin pogut subsistir i superar aquesta crisi”, apunta Garcias.

La campanya compta amb el reforç d’un vídeo amb testimonis de veïns i veïnes d’Algaida, Pina i Randa que donen suport als comerços i empreses del municipi.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

Descobriu-ne més des de Essaig.cat |

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint