Dilluns, octubre 2, 2023
AlgaidaEs saigPinaRanda

Es Saig del mes d’abril, disponible en obert per a tothom

Són temps nous i d’incertesa aquests dies. Aquest mes, en plena lluita contra el coronavirus, es Saig no ha volgut faltar a la seva cita mensual per donar-vos informació d’allò que passa en el nostre municipi i contribuir, a partir d’una lectura propera, a fer més bo de dur aquest confinament forçós.

Com deia el nostre company Antoni Riera Vives en una article publicat al diari Ara Balears, Es Saig a Algaida, com altres revistes arreu de Mallorca com Díngola a Sineu, La Veu a Sóller, el Punt Informatiu a Pollença, Bellpuig a Artà, i Cent per Cent a Manacor, “escriuen lletres de prop, paraules de proximitat, qüestions del redol, es fan des dels carrers i les places dels pobles, creen xarxa, contribueixen a enfortir els vincles que ens fan ser com som, i ho fan, a més, en llengua catalana, perquè aquesta és, precisament, una de les maneres de generar aquestes complicitats de poble i, a més, de fer visible i integradora la nostra llengua entre els qui encara no la parlen o no l’entenen”.

La nostra feina, desinterassada, és essencial perquè la gent de cadascun d’aquests racons no sols pugui sentir-se informada i part d’una comunitat, sinó també que pugui sentir-se protagonista dins ca seva.

Per això, hem publicat la revista aquest mes i volem fer un agraïment a la Policia Local i a la Protecció Civil d’Algaida la seva inestimable ajuda en la distribució aquest més de la revista en paper a tots els nostres subscriptors. Gràcies, de tot cor, per contribuir a la nostra tasca.

Però també volem que la nostra revista aquest més arribi a tothom. Per això també la publicam completa amb format digital (clicau sobre la portada per accedir a la versió de la revista en PDF)

També continuam donant informació des d’aquest digital i les nostres xarxes socials, de totes quantes iniciatives se fan en el poble. Us volem agrair a tots els amics i conciutadans que ens fan arribar les seves imatges i vídeos (noticiariessaig@gmail.com) o ens etiqueten a les xarxes per ajudar-nos a fer aquesta revista, que ara més mai, la feim entre tots.

Lectores i lectors, tots i totes, cuidau-vos molt i seguiu-nos llegint. Com sempre!

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: