Desconvocada definitivament la vaga del servei de recollida de fems de la mancomunitat del pla

El sindicat CCOO va informar ahir que la vaga de recollida de residus que afectava la pràctica totalitat dels municipis del Pla de l’illa es va desconvocar ahir de manera definitiva després d’una reunió celebrada al TAMIB entre els treballadors, l’empresa Melchor Mascaró i la Mancomunitat de Pla.

La vaga indefinida afectava els 14 municipis de la zona centre de Mallorca (Algaida, Ariany, Costitx, Lloret, Llubí, Maria, Montuïri, Petra, Porreres, Sant Joan, Santa Eugènia, Sencelles, Sineu i Vilafranca).

Segons el sindicat, aquesta institució «s’ofereix a incorporar les clàusules que siguin necessàries perquè en el cas que s’aprovi el conveni autonòmic del sector es puguin incorporar les millores que se’n derivin en el contracte de prestació de servei de recollida». A més a més, «en el cas de no existir conveni autonòmic s’incorporaria un conveni d’empresa a la negociació s’iniciarà en l’any 2022».

CCOO va voler donar les gràcies a la Mancomunitat per l’acord signat i «entendre les necessitats dels treballadors».

Redacció essaig.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.