Dimarts, novembre 28, 2023
AlgaidaPinaRandaResidus

Desconvocada definitivament la vaga del servei de recollida de fems de la mancomunitat del pla

El sindicat CCOO va informar ahir que la vaga de recollida de residus que afectava la pràctica totalitat dels municipis del Pla de l’illa es va desconvocar ahir de manera definitiva després d’una reunió celebrada al TAMIB entre els treballadors, l’empresa Melchor Mascaró i la Mancomunitat de Pla.

La vaga indefinida afectava els 14 municipis de la zona centre de Mallorca (Algaida, Ariany, Costitx, Lloret, Llubí, Maria, Montuïri, Petra, Porreres, Sant Joan, Santa Eugènia, Sencelles, Sineu i Vilafranca).

Segons el sindicat, aquesta institució «s’ofereix a incorporar les clàusules que siguin necessàries perquè en el cas que s’aprovi el conveni autonòmic del sector es puguin incorporar les millores que se’n derivin en el contracte de prestació de servei de recollida». A més a més, «en el cas de no existir conveni autonòmic s’incorporaria un conveni d’empresa a la negociació s’iniciarà en l’any 2022».

CCOO va voler donar les gràcies a la Mancomunitat per l’acord signat i «entendre les necessitats dels treballadors».

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: