Dilluns, octubre 2, 2023
AlgaidaConsell de MallorcaPinaTrànsit

Es millora l’accessibilitat i s’eliminen barreres arquitectòniques a Algaida i Pina gràcies a dos ajuts del Consell de Mallorca

L’Ajuntament d’Algaida ha iniciat aquesta setmana les obres de millora d’accessibilitat i eliminació de barreres arquitectòniques del cèntric carrer de s’Aigua d’Algaida i està acabant les del carrer Sineu del nucli de Pina.

Aquests projectes compten amb dues ajudes del Consell de Mallorca de 61.134 € (Algaida) i 26.800 € (Pina) en el marc de les subvencions per a dur a terme inversions de competència municipal.

Les obres de millora al carrer de s’Aigua tenen un termini d’execució de dos mesos i es duran a terme en dos trams. El primer tram anirà de la cantonada del carrer Ribera/Roca fins a la farmàcia i el segon de la farmàcia al final del carrer Aigua cantonada amb la plaça.

En aquest sentit, la batlessa d’Algaida explica que “el projecte inclou l’embelliment amb arbres en un tram de l’arribada a plaça i en l’espai ubicat davant la farmàcia on hi ha una corba pronunciada que s’elimina”. Per això “una vegada finalitzades les obres de reforma, el carrer Aigua passarà a ser de sentit únic de circulació mantenint el sentit de carrer Tanqueta cap a Plaça”.

Aquestes obres tindran una durada aproximada de dos mesos. Està prohibida la circulació excepte veïnats i usuària del servei de farmàcia i de Loteria.

Pel que fa a Pina, les millores es duen a terme en el carrer de Sineu devora sa Font.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: