Rafel Oliver nou vicesecretari del Partit Popular de Mallorca

El president del Partit Popular de Mallorca, Llorenç Galmés, va reunir la setmana passada de forma telemàtica al seu Comitè Executiu per aprovar el nou organigrama de què es destaca la revalidació de Rakel Sánchez com a secretària general i la proclamació d’Antònia Roca com a vicepresidenta.

Durant la trobada en línia es van aprovar també la creació de la figura de Coordinació Municipal de la qual Sebastià Sagreras ostenta el càrrec i la de Coordinació General la responsable és Núria Riera, segons han detallat en una nota de premsa. A més, l’alcaldessa de Camps, Xisca Porquer, és la presidenta del Comitè d’Alcaldes de Mallorca.

El president i portaveu del PP d’Algaida, Rafel Oliver, és el nou vicesecretari general. Bernat Vallori lidera l’Organització Sectorial serà L’encarregat de coordinar les vicesecretaries. Així mateix, Joan Rotger coordina la vicesecretaria d’Acció Política i Organització, Pedro Álvarez d’Estudis i Programes i Gori Estarellas la d’Organització i Objectius. Per la seva banda, Benet Oliver segueix amb la coordinació de Comunicació del PP.

El president dels populars a Mallorca, Llorenç Galmés, va destacar que «la família del PP segueix creixent, adoptant noves responsabilitats perquè Mallorca es mereix el millor i els millors».

Redacció essaig.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.