Dimarts, novembre 28, 2023
AlgaidaBreusSuccessos

Desmantellada una plantació de marihuana en un domicili d’Algaida

Imatge d’arxiu d’un cotxe de la Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil ha detingut un home de 39 anys i nacionalitat espanyola després de localitzar desenes de plantes de marihuana en el seu domicili d’Algaida.

Segons ha informat la Guàrdia civil en un comunicat de premsa, el passat divendres agents de la benemèrita es varen personar en un domicili d’Algaida en què es presumia que l’inquilí estava cultivant marihuana.

Després de fer el registre de forma voluntària, els agents varen comprovar com una de les dependències de l’habitatge estava totalment condicionada amb transformadors, llums i climatització per al cultiu de plantes. A la casa s’hi localitzaren fins a 90 plantes de marihuana que varen ser confiscades.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: