Dissabte, desembre 9, 2023
AlgaidaMeteorologia adversaPinaPla de MallorcaRandaSeguretat

La borrasca Juliette ha deixat Algaida coberta de neu i dues carreteres tallades (inclou galeria fotogràfica)

Des del capvespre del dilluns 27 de febrer, es compliren els pronòstics i va nevar a bona part del Pla de Mallorca, inclosa a Algaida.

Ja des del migdia, la neu va començar a fer acte de presència al nostre municipi i ens vàrem activar per ajudar als nostres veïnats, a la Guàrdia Civil i a la Policia Local d’Algaida. Es va haver de treballar a la zona de Randa per a evacuar a visitants i cotxes que hi havia a la zona de Cura i Randa i tancar les carreteres d’accés. Entre d’altres s’hagué de tallar la carretera de Cura i la d’Algaida a Llucmajor (MA5010). Protecció civil també es va dedicar a avaluar la situació de les carreteres tallades, llevant obstacles, vigilant els cotxes que trobàvem a les voreres i pendents de qualsevol altra incidència.

El Servei d’Emergències 112 demana extremar les precaucions i evitar desplaçaments si no són estrictament necessaris. La Direcció General d’Emergències ha decretat Índex de Gravetat IG-2 i el pla Meteobal per fer front a riscs meteorològics. La borrasca Juliette també durà, avui vespre, temperatures per davall de zero en moltes zones de Mallorca. Avui dimarts, ja només queden restes de la neu que va caure ahir i anau molt alerta perquè la situació continua molt complicada!

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d