Dissabte, setembre 30, 2023

35 aniversari es Saig

especial35aniversari

Aquest desembre de 2015 fa 35 anys que va néixer Es saig. Bolletí de l’Obra Cultural d’Algaida. Al llarg d’aquests 7 lustres, els nostres subscriptors i lectors l’han convertida en una revista popular gràcies a les seves seccions quotidianes.

Es saig ha estat una revista on la llengua pròpia, la cultura, el patrimoni, la ciència, la salut, l’ecologia, han estat presents, així com també tots els plantejaments polítics que han volgut fer ús de les nostres pàgines, amb el principi de la pluralitat. Els articles i sèries publicats han donat lloc a dos llibres molt importants dins la nostra història. I tampoc podem oblidar les més de 500 entrevistes, una autèntic recull de la vida del poble que, segurament donaria per fer-ne dos o tres més.

Aprofitant el nostre 35è aniversari hem preparat aquest especial que ens servirà per conèixer millor la nostra revista, la seva història i alguna cosa especial. La primera d’elles ha estat aquest logotip amb motiu del 35è aniversari que ha dissenyat Pilar Salas Barceló.

A continuació trobareu una sèrie d’articles, que anirem actualitzant mes a mes. De moment teniu els dos primers.

A %d bloguers els agrada això: